ETA Brillant 322090000

Eta | Vreckové vysávače | Kód: 24185
Doprava zadarmo
Dostupnosť
Nedostupné
Tovar je momentálne nedostupný, čaká sa na jeho naskladnenie.

Môžete využiť funkciu "Strážny pes", ktorý vás automaticky informuje na Váš e-mail v momente, keď bude tovar naskladnený.
85,90 €
71,58 € bez DPH
Príslušenstvo
+6,00 €
+2,50 €
Záruka: 2 roky

ETA Brillant 3220 90000, červená

S upratovaním domácnosti vám pomôže podlahový vysávač ETA Brillant 3220 9000. Kúpite si nielen spoľahlivého pomocníka na upratovanie, ale aj trendy dizajnový spotrebič, ktorý sa hodí do všetkých typov domácností. Disponuje výkonným a úsporným 700 W ECO motorom. Ten sa spolu s kvalitným HEPA H 12 filtrom, dvoma mikrofiltrami a odolným 3 l vreckom na prach spoľahlivo postará o brilantný výsledok upratovania. Určite oceníte nízku hlučnosť vysávača dosahujúcu maximálne 75 dB.

Koniec prachu a špine

Vysávač ETA Brillant si zamilujete na prvý pohľad aj uchopenie. Postará sa o to ergonomicky tvarovaná rukoväť na kovovej teleskopickej trubici s nadštandardnou dĺžkou dosahujúcou až 94 cm. Jednoducho ju tak nastavíte na mieru každému členovi domácnosti. Spolu s predĺženou 1,7 m hadicou a 7 m automaticky sa navíjacím káblom získate akčný rádius až 10 m. Pohodlne tak dosiahnete do všetkých kútov vašej domácnosti. Hladký pohyb do všetkých smerov zaistí otočné 360° kolieskomäkké pojazdové kolieska sú zároveň šetrné aj k hladkým podlahám náchylným na poškriabanie. Nastavenie sacieho výkonu si môžete ľahko regulovať priamo na vysávači alebo posuvníkom na rukoväti hadice. Výfuk v hornej časti vysávača následne eliminuje vírenie prachu v miestnosti.

Kľúčové vlastnosti:

  • Výkonný a zároveň úsporný 700 W ECO motor
  • HEPA H 12 filter pre vysokú mieru filtrácie 
  • Bohaté príslušenstvo na upratovanie aj tých najhoršie dostupných miest
  • Možnosť predĺženia záruky na motor na 3 roky

 

Dajte stop špine a prachu vo vašej domácnosti vďaka ETA Brillant 3220 90000.

 

Stop prachu a špine

Vysávač disponuje výkonným, ale zároveň aj úsporným 700 W ECO motorom. Ten sa spolu s kvalitným HEPA H 12 filtrom, dvoma mikrofiltrami a odolným 3 l vreckom na prach spoľahlivo postará o brilantný výsledok upratovania.


 

Bohaté príslušenstvo

Vysávač je vybavený univerzálnou podlahovou hubicou s prepínaním na vysávanie kobercov. Parketová hubica je špeciálne navrhnutá na vysávanie tvrdých povrchov, ako sú parkety, dlažba alebo plávajúce podlahy. Štrbinová hubica sa skvelo hodí na upratovanie ťažko prístupných a úzkych miest. Kefu s jemnými štetinkami využijete pri šetrnom vysávaní prachu a pavučín. Všetky tieto komponenty majú svoj vlastný úložný priestor priamo v tele vysávača.


 

 

Praktický vysávač

Vysávač disponuje praktickým držadlom na pohodlné prenášanie a ak ho potrebujete na chvíľu odložiť, môžete ho nechať vo vertikálnej a horizontálnej polohe. Na plné 3 l prachové vrecko vás upozorní kontrolka na vysávači.

 

 

 

 

 

 

Vrecko na prach ETA ORIGINAL

Súčasťou balenia je aj vrecko na prach ETA ORIGINAL s vynikajúcou účinnosťou filtrácie aj tých najmenších prachových častíc. Vyniká tiež vysokou odolnosťou proti nasatiu vlhkosti a pretrhnutiu tvrdými či ostrými predmetmi. Zároveň má až o 50 % dlhšiu životnosť oproti bežným vreckám.

 

 

 

 

 

Predĺžená záruka

Spoločnosť ETA ponúka možnosť bezplatného predĺženia záruky na motor na 3 roky. Na získanie predĺženej záruky je nutné sa registrovať.

Značka Eta

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,