ETA Besto 6075 90000

Eta | Mäsomlynčeky | Kód: 26976

Elektrický mlynček na mäso s kovovými prevodmi, rýchlosť mletia až 2,9 kg/min. Melie mäso, plní údeniny, strúha a lisuje ovocie a zeleninu

Dostupnosť
Skladom (5 ks)
K odoslaniu pripravené do 24 hodín od objednania (obvykle však ešte v deň objednania) .

U vás do 24-48 hodín od odoslania.
158,00 €
131,67 € bez DPH

 

Nie je nad domáce burgery, čerstvé klobásky či šťavnaté čevabčiči. Z čerstvo namletého mäsa na domácom mlynčeku budú chutiť ešte oveľa lepšie. Ste milovníci tataráku, ale mletému hovädziemu zo supermarketu úplne neveríte?  Rozdiel oproti kupovanému mäsu spoznáte nielen v chuti, ale tiež v kvalite. S elektrickým mlynčekom ETA Besto bude príprava domáceho mletého mäsa jednoduchá a rýchla.

Mama melie mäso

V balení nájdete 3 nerezové mlecie doštičky s otvormi o priemere 3 / 4,85 / 8 mm. Hrubosť mletia si tak môžete zvoliť podľa potreby a podľa spôsobu ďalšieho spracovania mäsa. Namleté budete mať raz dva, nakoľko ETA Besto dokáže namlieť až 2,9 kg mäsa za minútu. V prípade potreby je vám k dispozícii aj funkcia REVERS na spätný chod.

Mlynček na mäso ETA Besto v sebe ukrýva kovové prevodové kolieska, ktoré si spolu s nerezovým príslušenstvom dokážu poradiť so všetkými druhmi mäsa. Navyše vám vďaka kvalitným prevodom vydrží doma skutočne dlho.

Domáce klobásky a párky

ETA Besto nie je iba obyčajný mlynček na mäso, zvládne toho oveľa viac, než čakáte. Máte chuť na domáce klobásky? Nie je problém! S nadstavcom na výrobu údenín a nerezovou plničkou o priemere 20 mm si z čerstvo namletého mäsa vyrobíte klobásky, párky a domáce jaternice. Výhodou je, že si ich môžete naplniť mäsom a korením podľa svojho výberu.

Vďaka nadstavcu na výrobu Kebbe si môžete užiť aj tradičný pokrm zo Stredného východu. S mlynčekom ETA Besto budete mať smažené bulgurové mäsové guličky na stole behom chvíľky.

Krájanie a strúhanie

Dali by ste si poctivé placky, ale pri predstave strúhania hory zemiakov vás prechádza chuť? ETA Besto vám rýchlo a ľahko nastrúha nielen zemiaky, ale aj inú zeleninu a ovocie. Nemusíte sa báť ani strúhania syra či čokolády. Strúhací nadstavec oceníte nielen pri príprave spomínaných placiek pre celú rodinu, ale určite vyskúšajte aj obľúbený šalát coleslaw alebo vláčnu mrkvovú tortu.  K dispozícii máte strúhadlo na hrubé a jemné strúhanie, trhacie strúhadlo a strúhadlo na krájanie plátkov. 

Čerstvá šťava každý deň

Klobáskami ani plackami to ale nekončí. S nadstavcom na lisovanie bobuľovín, ovocia a zeleniny si môžete dopriať aj čerstvo lisovanú šťavu. Ľahko tak spracujete úrodu zo záhradky a môžete si namiešať aj svoju vlastnú vitamínovú bombu.

Nakoľko myslíme aj na vašu bezpečnosť, multifunkčnému mlynčeku na mäso ETA Besto nechýba ani tepelná ochrana motora proti preťaženiu a praktické vtláčadlo.

Predĺžená záruka na 3 roky

Na tento produkt si môžete zadarmo aktivovať Predĺženou záruku až na 3 roky. Na získanie záruky sa stačí zadarmo zaregistrovať v našom jednoduchom formulári TU.

 

Parametre:

Nezaradené:
Nadstavec: plnenie údenín, jemné mletie, hrubé mletie, stredné mletie, strúhanie, lis na ovocie
Rýchlosť mletia: 2900 kg/24 hod
Spätný chod: áno
Príkon mlynčeka: 2500

Rozmery produktu:
Šírka: 34.5 cm
Výška: 33.5 cm
Hĺbka: 16.5 cm
Hmotnosť: 5.69 kg

Rozmery balíka:
Šírka: 43.5 cm
Výška: 24.5 cm
Hĺbka: 29.5 cm
Hmotnosť: 7.18 kg

Značka Eta

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Počet mj na sklade
Fiľakovo 26976 0
Krupina 26976 1
Lučenec 26976 3
Žarnovica 26976 1

Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,