ETA Atmos 476290000

Eta | Zváračky fólií | Kód: 23012
Doprava zadarmo

Plno automatická vákuovačka s príkonom 120 W s možnosťou nastavenia síly vákuovania či funkcie pre marinovanie.

Dostupnosť
Nedostupné
Tovar je momentálne nedostupný, čaká sa na jeho naskladnenie.

Môžete využiť funkciu "Strážny pes", ktorý vás automaticky informuje na Váš e-mail v momente, keď bude tovar naskladnený.
119,00 €
99,17 € bez DPH
Záruka: 2 roky

Popis:

 

Zváračka fólií ETA Atmos vyniká svojou jednoduchosťou pri ovládaní a plne automatickou prevádzkou. Zváračka vám umožní tak predĺžiť životnosť potravín. Zvládne uzavrením pevne zaistiť fóliu, odsať vzduch a zataviť spoj jednoliatym a silným zvarom. Vákuovačka disponuje režimom pre suché a vlhké potraviny, ktoré si môžete vákuovať voľbou z dvoch intenzít síl vákuovania, a to normálnou alebo jemnou.

 

Pre vákuovanie byliniek, húb a ďalších krehkých surovín je vhodné použiť práve nižšiu intenzitu odsávania. Nedochádza potom k deformácii surovín. Určite oceníte aj funkciu pre marinovanie. Špeciálne vyvinutá funkcia určená pre marinovanie potravín vo vákuovanom boxe. Vákuovanie otvára póry surovín, čím značne urýchľuje proces marinovania z niekoľkých hodín na cca 20 minút. Vákuovačka opakovane vytvára podtlak a uvoľňuje ho, čím dôjde k výbornému prelínaniu marinády s potravinou.

Zváračku nemusíte používať len na potraviny, ale taktiež ako ochranu najrôznejších predmetov ako sú dokumenty a cennosti pred vlhkosťou a nežiadúcimi vplyvmi. Disponuje bezpečnostnou tepelnou poistkou proti prehriatiu a svetelnou signalizáciou, ktorá vás upozorní na prevádzku pri odsávaní a zváraní. Súčasťou vákuovačky je uschovaný rezací nôž pre jednoduchú prípravu požadovanej dĺžky fólie a integrovaný priestor pre uskladnenie a okamžité použitie fólie.

V balení tejto vákuovačky nájdete vrecká o rozmeroch 20x30 cm (5 ks) . Vrecká môžete s potravinami zmrazovať alebo ohrievať vo vode. Nemusíte sa báť veľkej spotreby vreciek. Tieto vrecká môžete umývať a potom ich znovu použiť. Ďalej obsahuje fólie dĺžky 2 m a šírky 20 cm, hadičku na odsávanie a vákuovýbox o objeme 1000 ml.

K vákuovačke Atmos si môžete dokúpiť náhradné fólie (ETA176200010) alebo vákuový box o objeme 2000 ml (ETA476292000).

 

Technické parametre:

  • Svetelná signalizácia Áno
  • Náhradné príslušenstvo na dokúpenie ETA176200010; ETA476292000
  • Príkon 120 W
  • Funkcia odsávania vzduchu Áno
  • Dvojitý zvar Nie
  • Fólia súčasťou balenia Áno
Značka Eta

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

všetko super - držte sa

Overený zákazník,

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,