ETA Artista 4181 90000

Eta | Pákové kávovary | Kód: 25639

Celokovový pákový kávovar s barometrom a profesionálnou pákou o priemere 58 mm

Dostupnosť
Nedostupné
Tovar je momentálne nedostupný, čaká sa na jeho naskladnenie.

Môžete využiť funkciu "Strážny pes", ktorý vás automaticky informuje na Váš e-mail v momente, keď bude tovar naskladnený.
319,00 €
265,83 € bez DPH

Inšpirovaný láskou ku káve

Profesionálny celokovový dizajn prezrádza o pákovom kávovare ETA Artista už na prvý pohľad mnohé. Medzi bežnými kávovarmi na domáce použitie vyniká nielen svojím vzhľadom, ale predovšetkým tým, čo dokáže. Jednoducho s ním preniknete do tajov profesionálnej prípravy kávy, potešiť ale dokáže aj tých, ktorí si proste chcú dopriať dobrú kávu v pohodlí domova bez akýchkoľvek kompromisov.

Pre fajnšmekrov aj pohodových kávičkárov

Pokiaľ si chcete s prípravou kávy skutočne vyhrať, sú vám plne k dispozícii dve štandardné nerezové misky – presne také, aké používajú profesionálny baristi. Po vyladení všetkých vstupných parametrov vrátane jemnosti mletia kávy, jej množstva a miery utlačenia vám bude odmenou profesionálne pripravené espresso presne podľa vašich predstáv.

Pokiaľ však nie ste z tých, ktorí by sa v rituáloch prípravy kávy až do takej miery vyžívali, môžete bez obáv využiť dve pretlakové nerezové misky s dvojitým dnom, s ktorými je zaručený chutný výsledok takmer bez námahy.

Príprava kávy vo vašej réžii

Kávovar ETA Artista je vybavený profesionálnou pákou s priemerom 58 mm, vďaka ktorej budete mať všetko pevne vo svojich rukách. Mletú kávu je potrebné utlačiť do vhodne vybranej misky a voňavé dobrodružstvo môže začať.

Optimálne podmienky na prípravu lahodného moku zaistí kvalitný výhrevný systém Thermoblock a výkonné čerpadlo s tlakom až 20 barov, ktorého intenzitu máte neustále pod kontrolou vďaka prehľadnému barometru, ktorý je zároveň efektným dizajnovým prvkom. Teplota vody je s vysokou presnosťou kontrolovaná elektronicky (PID).

V zadnej časti kávovaru sa nachádza vyberateľná transparentná nádržka na vodu so skutočne veľkorysým objemom 2700 ml. Vďaka tomu sa vyhnete neustálemu doplňovaniu vody, a budete sa tak môcť plne sústrediť na prípravu svojho obľúbeného života budiča. Nádržku je možné tiež opatriť adaptérom na vodný filter, ktorý sa postará o kvalitu vody. Adaptér je kompatibilný s filtrami Brita Maxtra+ a Laica Bi-Flux. Hladina vody je navyše kontrolovaná bezpečnostným systémom.

Kávová mágia s mliekom aj bez neho

Na podávanie mliečnych špecialít nechýba ani profesionálna parná tryska na prípravu mikropeny z mlieka. Tá je doplnená tiež funkciou ochladenia vodného systému, ktorá nájde svoje využitie hlavne v situácii, kedy sa hneď po použití parnej trysky chystáte opäť vrhnúť na proces prípravy kávy.

Funkcia horúcej vody príde vhod pri príprave tzv. Lunga (espressa "predĺženého" horúcou vodou). Nerezová plocha v hornej časti kávovaru zase poslúži pre nahriatie šálok. Pre správnu teplotu výsledného nápoja je však dôležité okrem šálky nahriať i páku. Nechajte tak pred prípravou do hrnčeka pretiecť aspoň deciliter vody - nahreje sa tak kávovar, páka aj hrnček a vy si potom môžete vychutnať espresso ve správnej teplote.

Pomocou intuitívneho ovládania si môžete ľahko zvoliť množstvo šálok (1 alebo 2 šálky) a tiež vami preferovaný objem výsledného nápoja. Pohodlie pri príprave kávy vám potom poskytne veľká miska na odkvapkávanie, s ktorou sa nemusíte báť prípadných kvapiek a nečistôt v okolí kávovaru.

Bezpečné používanie zaisťuje pretlaková a tepelná bezpečnostná poistka a o úspore energie sa postará spánkový režim.

Profesionálna výbava

Súčasťou balenia je bohaté príslušenstvo, ktoré vám umožní pripraviť lahodné espresso aj ďalšie kávové nápoje ako z vašej obľúbenej kaviarne. Ku kávovaru Artista dostanete:

profesionálnu páku o priemere 58 mm

5 nerezových misiek (jednošálková štandardná, jednošálková pretlaková, dvojšálková štandardná, dvojšálková pretlaková, slepá miska pre spätné prepláchnutie)

vtláčadlo

odmerku s kefkou

čistiacu ihlu

kanvičku na mlieko

Majte však na pamäti, že pri príprave kávy vždy záleží predovšetkým na káve samotnej, ako na primárnej surovine. Potom sú na rade skúsenosti baristu a až potom prístroje, ktoré vám dopomôžu k perfektnému výsledku. A napriek tomu, že k vyladeniu celého nastavenia a postupov môže viesť dlhá cesta, výsledok za to stojí – s kávovarom Artista sa o tom môžete presvedčiť sami.

Aby sme vám tento proces uľahčili, je súčasťou balenia tiež praktická knižka, ktorá vás prevedie svetom profesionálnej prípravy espressa a pomôže vám nájsť tú najlepšiu kombináciu všetkých vstupných faktorov pre dokonalý pôžitok z kávy.

Predĺžená záruka

Záruku na čerpadlo kávovaru ETA Artista PRO vám zadarmo predĺžime na 3 roky – stačí vyplniť registračný formulár. Bezplatnú službu Predĺženej záruky si registrujte TU.

Parametre:

Mlynček na kávu Nie

Nahrievanie šálok Áno

Nastavenie sily kávy Nie

Nastaviteľná teplota kávy Nie

Objem zásobníka na vodu 2.7 l

Odnímateľný zásobník vody Áno

Typ espressa pákové

Tryska na horúcu vodu Áno

Tryska na paru Áno

Typ stolný

Zásobník na mlieko Nie

Tlak čerpadla 20 bar

Použitie mletej kávy Áno

Použitie zrnkovej kávy Nie

Cappuccino a Caffe Latte jedným stlačením Nie

Nastavenie množstva vody áno

Farba nerez

Displej Nie

Príkon espressa 1450 W

SMART Nie

Použitie kapsúl kapsule nemožno použiť

Príprava dvoch šálok naraz Áno

Značka Eta

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,