ETA Aron 2512 90000

Robotický vysávač 2 v 1 so smart aplikáciou, gyroskopickou navigáciou, výdržou až 120 minút a výškou iba 7,2 cm

Predaj skončil

Robotický vysávač ETA Aron 2 v 1 so smart aplikáciou je praktickým pomocníkom na upratovanie, ktorý vysáva a mopuje za vás. Vo vnútri skrýva moderný digitálny motor s extra dlhou životnosťou. Vysoký sací výkon je navyše sprevádzaný trojnásobnou filtráciou s HEPA filtrom, ktorý zachytí aj tie najmenšie častice prachu a nečistôt.

Kvalitný Li-ion 14,4 V akumulátor dodá energiu až na 120 minút prevádzky, počas ktorých vysávač vytrvalo zbavuje podlahu špiny bez toho, aby pritom potreboval vašu asistenciu alebo dozor.

Prekážky preňho nie sú prekážkou

Robotický vysávač ETA Aron po miestnosti nejazdí ako zmyslov zbavený – gyroskopická navigácia zaistí skvelú orientáciu v priestore, umožní voľbu optimálnej trasy a napomôže k maximálnej efektivite upratovania.

Pomocou 12 pohybových senzorov sa ľahko rozhodne, kade sa vydať a pred schodmi urobí elegantnú otočku. Integrovaný ANTI-COLLISION SYSTEM potom rozpozná prekážky bez toho, aby do nich vysávač neohrabane narážal.

Vysávač ETA Aron si poradí s upratovaním všetkých typov tvrdých podláh, ale aj kobercov s výškou vlasu do 1 cm. Ľahko prechádza prechodové lišty a drobné nerovnosti až do výšky 1,5 cm. Vďaka super slim dizajnu s výškou iba 7,2 cm potom bez problémov poupratuje aj pod nábytkom či sedacou súpravou.

O upratanie v rohoch a pozdĺž stien sa postarajú dve postranné kefy.

Funkcia mopovania si potom poradí aj s usadenou vrstvičkou nečistôt, ktorá bežným vysávačom odoláva. Vďaka zabudovanej elektronickej pumpe si jednoducho prispôsobíte množstvo vypúšťanej vody, a tým aj intenzitu mopovania konkrétnemu povrchu a jeho znečisteniu.

Keď má vysávač hotovo alebo mu dochádza „šťava“, sám vyhľadá nabíjaciu stanicu, v ktorej sa akumulátor plne dobije iba za 6 hodín.

Vaše rozkazy sú vopred splnené

Ovládanie robotického vysávača ETA Aron je veľmi jednoduché. Svoje požiadavky mu jednoducho dáte pomocou diaľkového ovládača alebo chytrej aplikácie priamo vo vašom mobile.

Vybrať si pritom môžete z dvoch stupňov sacieho výkonu (štandardný a maximálny) alebo sa môžete rovno spoľahnúť na jeden zo štyroch režimov upratovania:

SMART – automatické upratovanie

KLASIK – bežné upratovanie

SPOT – lokálne upratovanie

EDGE – upratovanie pozdĺž stien (dostupné iba s aplikáciou ETA SMART)

Očistnú procedúru vašej podlahy navyše môžete naplánovať na ľubovoľný čas a nechať svojho vykotúľaného asistenta pracovať, aj keď ste v práci alebo na prechádzke. Vopred naplánovaný čas štartu sa pritom môže v jednotlivé dni líšiť – vo všedné tak vysávač uprace hneď ráno, ako odídete do práce, zatiaľ čo si počas víkendových rán pospí spolu s vami a do upratovania sa pustí až popoludní.

Priestor, kde naopak upratovať nechcete, ľahko označíte virtuálnou stenou, ktorá funguje na princípe infračerveného lúča.

Chytrá aplikácia pre upratovanie bez komplikácie

Aplikácia ETA SMART nie je na prevádzku vysávača ETA Aron nevyhnutná, ale rozširuje niektoré jeho funkcie a režimy upratovania. Jednoducho, je s ňou život jednoduchší – vysávač môžete pohodlne ovládať pomocou vášho mobilného telefónu, nech už ste kdekoľvek. Po návrate domov vás tak bude namiesto zoznamu povinností čakať perfektne čistá podlaha.

Chytrá aplikácia ETA SMART vám umožní:

Jednoduché nastavenie režimu upratovania – SMART (automatický), KLASIK (bežný), EDGE (pozdĺž stien) alebo SPOT (lokálny)

Naplánovanie upratovania na určitý čas a deň

Elektronickú reguláciu intenzity mopovania (3 úrovne)

Nastavenie sacieho výkonu (2 úrovne)

Vzdialené ovládanie mimo vašu domácnosť

Sledovanie aktivity vysávača a stavu nabitia akumulátora

Manuálne navádzanie vysávača

Zaznamenávanie histórie upratovania vrátane trasy vysávača (dostupné v režime SMART)

Aplikácia je dispozícii v čestine a úplne zadarmo. Nájdete ju v databáze aplikácií Apple Store či Google Play. S vysávačom sa dorozumieva pomocou domácej Wi-Fi siete.

Kompatibilita:

Podporovaná frekvencia Wi-Fi routera: 2,4 GHz

Operačné systémy: Android 6.0 (a novšie); IOS 9.0 (a novšie)

Príslušenstvo pre perfektný upratovací servis

Spolu s robotickým vysávačom dostanete nabíjaciu základňunapájací adaptérdiaľkový ovládačvirtuálnu stenučistiaci nástrojnadstavec na mopovanie so zásobníkom na vodu o objeme 300 ml a mopovaciu textíliu.

 

Parametre:

Hlučnosť 72 dB

Objem prachového vrecka alebo nádoby 0.3 l

Zdroj energie akumulátorový (Li-On)

Virtuálna stena 1x virtuálna stena

Výška 7.2 cm

Mopovanie Áno

Použitie robotický vysávač s mopom

Mobilná aplikácia Áno

Doba prevádzky na jedno nabitie až 120 min

Typ navigácie Gyroskopov navigácia

Druh podlahy na tvrdé podlahy

Druh podlahy na koberce

Plánovanie upratovania Áno

Rozoznávanie prekážok bezdotykové

Na zvieracie chlpy Áno

Značka Eta

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,