ETA Adagio 0511 90000

Eta | Vreckové vysávače | Kód: 21582
Doprava zadarmo
Dostupnosť
Nedostupné
Tovar je momentálne nedostupný, čaká sa na jeho naskladnenie.

Môžete využiť funkciu "Strážny pes", ktorý vás automaticky informuje na Váš e-mail v momente, keď bude tovar naskladnený.
159,00 €
132,50 € bez DPH
Príslušenstvo
+6,00 €
+2,50 €
Záruka: 2 roky

ETA Adagio 0511, modrá

Štýlový ETA Adagio 051190000 v modernom modro-čierno-striebornom. Vysávač disponuje vysokým výkonom, ktorý môžete ľahko regulovať priamo na vysávači, a súčasne nízkym príkonom pre úsporu elektrickej energie vďaka ECO motoru. Je neoceniteľným pomocníkom a hodí sa predovšetkým pre náročných užívateľov, ktorí vyžadujú extrémne účinné vysávanie.

Na vysávač sa u vás len prášiť nebude

ETA Adagio 051190000 disponuje akčným rádiom celých 13 metrov, dovolí tak ľahko a rýchlo upratať celý byt. Otočné predné koliesko, sa môže pohybovať v rozsahu 360°, čím celému prístroju umožňuje hladký a plynulý pohyb. Zadné pojazdové kolieska sú mäkčené a budú tak šetrné k vašim hladkým podlahám, napr. drevené, plávajúce, PVC, vinyl, linoleum, marmoleum a pod. Ďalej je vysávač vybavený aktívnou ochranou motora pred prehriatím. Ľahšiu manipuláciu dovoľujú tiež kompaktné rozmery. Integrovanú rukoväť využijete v okamihu, keď bude potrebné vysávač upratať na vyhradené miesto.

ETA Adagio 05111 – fascinovaný čistotou!

 

Extrémne účinná filtrácia vhodná pre alergikov

So svojou extrémne účinnou filtráciou je vysávač ETA Adagio vhodný do domácností s alergikmi. Vďaka unikátnemu utesneniu vysávača v kombinácii s kvalitným HEPA filtrom č. 13, štyrmi mikrofiltrami a prachovému vrecku, dosahuje filtrácia veľmi kvalitné výsledky. Na plné prachové vrecko vás upozorní elektronická signalizácia. Celkový objem vrecka predstavuje 4,5 litra a výrobok je tiež vybavený bezpečnostnou poistkou chýbajúceho vrecka, ak sa stane, že zabudnete vložiť nové vrecko.


 

 Príslušenstvo súčasťou balenia

Súčasťou balenia je aj bohaté príslušenstvo v podobe univerzálnej podlahovej hubice slúžiacej na prepínanie na vysávanie kobercov alebo tvrdých podláh. Parketová hubica obsahujúca vlákna z konského vlásia sa najlepšie hodí na tvrdé podlahy. Ďalej tiež štrbinová hubica, ktorá je vhodná pre vysávanie v úzkych a ťažko prístupných miestach, napr. v rebrách radiátorov, za nábytkom atď. Vankúšová hubica šetrne vysaje mäkké textilné povrchy, ako je čalúnenie či vankúše a kefka s jemnými štetinkami pomáha pri upratovaní na miestach, ktoré potrebujete šetrne zbaviť prachu alebo pavučín na nábytku, stenách či obrazoch.


 

Predĺžená záruka

ETA na tento produkt poskytuje predĺženú záruku na motor. Po registrácii sa tak záruka predĺži na päť rokov.


 

Hodnotenie vysávačov

Vysávače  ETA 4AAAA: Hodnotenie vysávačov ETA prebieha v skúšobni v Hlinsku, kde sú viac ako 50 rokov podrobované testom podľa najprísnejších kritérií. Prechádzajú skúškami, ktoré otestujú ich výkonnosť pri vysávaní kobercov a tvrdých podláh, úroveň filtrácie a hlučnosť. Výsledné hodnotenie tak vyjadruje celkovú úroveň vysávača ETA. Tie, ktoré uspeli vo všetkých štyroch kategóriách, nesú označenie ETA 4AAAA. Uvedené hodnotenie je hodnotením spoločnosti ETA. Nejde o energetický štítok.

Značka Eta

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,