ETA 8149 90000

Plne automatická príprava zdravého domáceho chleba s 12 prednastavenými programami. BEZLEPKOVÝ, DŽEM, JOGURT A VLASTNÝ.

Predaj skončil

Domáci chlieb nič neprekoná!

Nič sa nevyrovná čerstvo upečenému voňavému chlebu, ktorý láka svojou chrumkavou kôrkou k nahryznutiu! Prečo si práve taký neupiecť doma kedykoľvek dostanete chuť? Zaobstarajte si multifunkčnú domácu pekáreň chleba ETA Delicca 8149 90000 v bielom prevedení a môžete svoje chuťové bunky potešiť každý deň. A to nie je všetko! Táto skvelá pomocníčka dokáže pripraviť nielen všetky druhy chleba vrátane bezlepkových či celozrnných, ale pripraví vám tiež rozmanité druhy cesta, džemov, marmelád, tort, koláčov, jogurtov a veľa ďalšieho.

Rozmanitá ponuka pochúťok

ETA Delicca 8149 90000 je malá multifunkčná domáca pekáreň chleba, ktorá poteší každú rodinu. Uľahčí vám prácu a pripravíte s ňou množstvo dokonalých pokrmov. Upečiete akýkoľvek druh chleba, ako je biely, pšeničný, žitný, celozrnný, bezlepkový či sladký. Mimo toho ponúka tiež programy na prípravu cesta, tort, džemov či jogurtov. Môžete v nej hnietiť, kysnúť, piecť alebo prihrievať bez nutnosti vášho zásahu. Pekáreň má tiež funkciu automatického udržovania teploty po dobu 60 minút.

Cestá, džemy a jogurty

Pekáreň Delicca ponúka 12 prednastavených programov voliteľných na prehľadnom displeji, ktorý zároveň ukazuje aktuálny čas prípravy. K dispozícii máte nastavenia: KLASIK, RÝCHLY, SLADKÝ, CELOZRNNÝ, BEZLEPKOVÝ, CESTO, HNETENIE, TORTA, DŽEM, JOGURT, PEČENIE a VLASTNÝ. S posledným zmieneným je možné si pripraviť chlieb podľa svojho individuálneho nastavenia presne tak, ako vám najviac chutí. Pokiaľ máte radi pečivo semienkové či ochutené bylinkami, poteší vás funkcia akustického signálu, ktorá upozorní na možnosť pridania ďalších ingrediencií.

Komfortné a jednoduché používanie

Maximálna kapacita domácej pekárne je 1000 gramov, pričom je možné zvoliť chlieb v troch veľkostiach podľa gramáže. Rovnako tak si môžete nastaviť intenzitu sfarbenia kôrky. Nad cestom máte stály dohľad vďaka veku so skleneným priezorom. Pokiaľ túžite po čerstvom pečive na raňajky, využite možnosť odloženého štartu a to v rozsahu až 15 hodín. Ľahkú údržbu zaistí forma na pečenie s antiadhéznou povrchovou úpravou, na ktorú sa pokrmy nepripečú. V balení nájdete formu na pečeniu, hnetací hák, odmerky, pohárik a háčik.

 

Technické parametre:

  • Bezlepkové pečenie Áno
  • Displej áno
  • Max. kapacita 1000 g
  • Odložený štart Áno
  • Počet hnetacích hákov 1
  • Počet programov 12
  • Príkon 600 W
  • Nastavenie zafarbenia kôrky stredná
  • Nastavenie zafarbenia kôrky svetlá
  • Nastavenie zafarbenia kôrky tmavá
  • Pečenie bagiet Nie
Značka Eta

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,