Eta 4598.90000

Eta | Rýchlovarné kanvice | Kód: 19970

Nerezová rýchlovarná kanvica o objeme 1,7 l

Dostupnosť
Skladom (2 ks)
K odoslaniu pripravené do 24 hodín od objednania (obvykle však ešte v deň objednania) .

U vás do 24-48 hodín od odoslania.
30,90 €
25,75 € bez DPH
Záruka: 2 roky

Spoľahlivosť v elegantnom kabáte

Nerezová rýchlovarná kanvica ETA Agáta spĺňa všetko, čo sa od praktického kuchynského pomocníka očakáva – pohodlné používanie, odolné materiály a elegantný dizajn reflektujúci moderné trendy. Vďaka vysokému príkonu 2000 W vás milo prekvapí veľmi rýchlym ohrevom vody až do objemu 1,7 l. S jej asistenciou vás tak bude od šálky horúcej kávy či čaju pre celú rodinu deliť vždy iba okamžik.

 

Kanvica ETA Agáta navyše patrí k tým vyvoleným, ktorí pôsobia okúzľujúcim dojmom, aj keď právne usilovne pracujú. Luxusný nerezový dizajn spolu so štýlovým podsvietením držadla a vodoznaku, ktoré slúži ako signalizácia zapnutého stavu, rozžiari každú kuchynskú linku.

Navrhnutá na každodenné používanie

Spotrebiče ETA sú navrhnuté tak, aby vám uľahčovali každodenné úkony a maximálne vám ich spríjemnili. Ani Agáta nie je výnimkou – prvotriedny kontaktný systém STRIX spolu so stredovým konektorom pre jednoduché umiestnenie kanvice na podstavec vám umožní pohodlný ohrev vody aj v ranných hodinách, kedy sa väčšina z nás iba prebúdza z polospánku a rutinné činnosti robí tak nejako automaticky. Rovnako pohodlné je aj otváranie veka, ktoré jednoducho urobíte stlačením tlačidla v držadle. Koľko vody sa v kanvici práve nachádza, vám potom ukáže obojstranný vodoznak. Po dosiahnutí bodu varu sa kanvica automaticky vypne.

Ani jej údržba nie je žiadny oriešok. Usadeninám vodného kameňa zabráni filtračné sitko, ktoré je možné ľahko vybrať a umyť. Výhrevné teleso je skryté pod rovným nerezovým dnom, a tak je pred vodným kameňom dokonale chránené. Jednoduchá je tiež povrchová údržba – vďaka oblým tvarom a ľahko prístupným miestam sa pri čistení kanvice vyhnete zbytočnej námahe navyše.

Bezpečnú prevádzku zaistí dvojnásobný bezpečnostný systém, ktorý aktivuje bezpečnostné poistky pri nebezpečenstve prehriatia alebo v prípade chodu naprázdno. V priestore podstavca sa potom nachádza priestor pre uskladnenie napájacieho kábla, a tak si jeho dĺžku môžete nastaviť presne tak, aby vám v kuchyni neprekážal.

Predĺžená záruka

Na konektor kanvice ETA Agáta sa vzťahuje bezplatná služba Prodlužka záruky. Po registrácii sa tak záruka na konektor kanvice predĺži na 3 roky. Predĺženú záruku si zaregistrujte TU .

 

Technické parametre:

Filter filter proti usadeninám

Filter umývateľný

Podstavec stredový konektor - 360°

Regulácia teploty Nie

Ukazovateľ množstva vody Áno

Výklopné veko bezpečnostné

Teplomer Nie

Typ ohrievania ukrytá tepelná špirála - ploché dno

Cestovná Nie

Materiál nerez

Farba nerez

Objem rýchlovarnej kanvice 1.7 l

Príkon rýchlovarnej kanvice 2000 W

Retro Nie

Digitálny ukazovateľ teploty Nie

Značka Eta

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Počet mj na sklade
Fiľakovo 19970 1
Krupina 19970 1
Lučenec 19970 0
Žarnovica 19970 0

Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,