ETA 3234 90000

Predaj skončil

ETA Steam Master 3234 900000, modrá 

Tyčový vysávač ETA Steam Master 3234 90000 sa od prvého použitia stane vaším nenahraditeľným pomocníkom pri upratovaní. Ukrýva v sebe skvelý výkon a moderné technológie, vďaka ktorým bude upratovanie rýchle a efektívne. Bezvreckový tyčový vysávač 3v1 možno totiž použiť ako tyčový vysávač, tyčový parný mop a ručný parný čistič. Parné upratovanie je skvelou voľbou pre ekologické a ekonomické čistenie, bez nutnosti použitia chemických prípravkov.

A upratovanie sa stane pohodlnejšie

Flexibilný kĺb mopovacej hadice zabezpečí jednoduché upratovanie aj na horšie dostupných miestach. Nádrž na vodu má objem cca 350 ml a je odnímateľná, čo umožňuje okamžité doplnenie vody. Plná nádrž umožňuje nepretržité upratovanie po dobu 20 minút, ochranný vodný filter bráni usadeninám vodného kameňa. Para je veľmi rýchlo pripravená, a to len za 30 sekúnd. Prevádzkový tlak čistenia parou je 3 bar, s možnosťou nastavenia intenzity tvorby pary.

 


 

Kľúčové vlastnosti:

  • Tyčový vysávač 3 v 1: tyčový vysávač, tyčový parný mop a ručný parný čistič
  • V jednom ťahu vysáva a utiera
  • Flexibilný kĺb mopovací hadice
  • Bezvrecková technológia
  • Para je pripravená len za 30 sekúnd

 

Univerzálny pomocník, ktorý sa ničoho nezľakne.

 

Efektívne využitie horúcej pary

Výkonný pomocník pracuje na cyklónovom systéme vysávania. Táto výkonná bezvrecková technológia vás zbaví všetkých nečistôt a prachu, ktoré sa hromadia v špeciálnej odpadovej nádobe s filtrom s objemom 0,6 l. Široká škála príslušenstva umožní nielen upratovanie podláh, ale aj kúpeľne, škár, drezov, radiátorov, grilu, čalúnenia, interiéru vozidiel atď.


 

Vysaje aj vytrie tvrdé podlahy

Prístroj v jednom kroku vysáva, naparuje a mopuje. Pomocou horúcej pary efektívne čistí a dezinfikuje rôzne plochy, odstraňuje nečistoty a je šetrný ku všetkým povrchom.


  

Odnímateľná jednotka pre malé upratovanie

Ručný parný čistič si poradí aj so špinou v rohoch, škárach, žalúziách alebo radiátoroch.


 
Príslušenstvo

Súčasťou balenia je bohaté príslušenstvo. Nájdete v ňom flexibilnú predlžovaciu hadicu, koncentrovanú kónicku trysku, kefku na škáry, nylonovú a mosadznú guľatú kefku, mopovací nadstavec, rukoväť s úchytom pre upevnenie napájacieho kábla a držiak na stenu. Manipulácia a výmena príslušenstva je rýchla a bezproblémová.

Značka Eta

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,