ETA 3013 Sapelo

Eta | Tyčové mixéry | Kód: 19976
Doprava zadarmo
Dostupnosť
Skladom posledný kus (1 ks)
Posledný kus na predajni

Doručenie do 24-48 hodín.
54,90 €
45,75 € bez DPH
Záruka: 2 roky

Základný opis

Ponorný tyčový mixér ETA 3013 90000 SAPELO s bohatým príslušenstvom a moderným prevedením. Veľkou výhodou je vysoký výkon , mixér totiž poháňa výkonný DC motor (tichá prevádzka) s maximálnym výkonom 800 W. Výhodou je tiež plynulá regulácia otáčok a prítomnosť Turbo režimu. Tyčová časť spolu s nožmi sú vyrobené z nerezového kvalitného materiálu, ktorý odoláva i vyšším teplotám. Dokonalú a jednoduchú manipuláciu zabezpečí ergonomická rukoväť.

 

Tyčový mixér

S kvalitným príslušenstvom a výbornými funkciami podáva tento tyčový mixér ETA 301390000 SAPELO​ výborné výsledky pri príprave jedál či nápojov. Príkon mixéra je 800 W. Prepracovaný výkonný jednosmerný DC motor, ktorý v prevádzke pracuje takmer bez vibrácii,  je pripravený aj na záťaž. Neobáva sa ani drvenia väčšieho množstva ovocia a zeleniny naraz. Na výber máte zo šiestich rýchlostí. Ergonomicky prispôsobená rukoväť sa príjemne a bez námahy drží v ruke. Plynulá regulácia otáčok umožňuje optimálne nastavenie rýchlosti podľa potreby. Oceníte aj svetelnú signalizáciu prevádzky.

Kvalita sa cení

Inovatívny nôž s kvalitnými čepelami si jednoducho poradí s mixovaním a sekaním. Spodná časť mixovacej nohy z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a poskytuje tie najlepšie výsledky. Ponúka ešte viac sekacieho záberu počas rotácie, takže jedlo je spracované ešte rýchlejšie a na menšie kúsky. Je vhodná aj na prípravu chutných a horúcich polievok.

FastLock

Výmena a nasadzovanie príslušenstva nikdy nebolo jednoduchšie. S funkciou"Fast lock" (rýchle uchytenie príslušenstva nacvaknutím) dokážete jednoducho a intuitívne nasadiť pribalené príslušenstvo. Dĺžka napájacieho kábla 1 m s praktickým pútkom na zavesenie.

Bohaté príslušenstvo:

  • Odnímateľný nerezový tyčový mixér
  • Šľahacia metla
  • Prevodovka pre zaistenie optimálnych otáčok
  • Sekáčik 500 ml
  • Srpovitý nerezový nôž
  • Protisklzové nožičky nádoby zaisťujúce stabilitu
  • Pracovná nádoba o objeme 700 ml
  • Veko
Značka Eta

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Počet mj na sklade
Fiľakovo 19976 1
Krupina 19976 0
Lučenec 19976 0
Žarnovica 19976 0

Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,