ETA 2370 90010

Beznámrazová chladnička českej značky ETA, en.trieda A++, FRESH Zóna, LED osvetlenie, Prémiový servis ETA

Predaj skončil

KOMBINOVANÁ CHLADNIČKA ETA237090010

Elegantní kombinovaná chladnička ETA2370 v nerezovém designu bude ozdobou každé moderní kuchyně. Je vybavena pokročilou beznámrazovou technologií NO FROST ADAPT+, která monitoruje chod chladničky s pomocí 5 senzorů a přizpůsobuje svůj provoz tak, aby zajistila maximální dobu čerstvosti potravin. Samozřejmě nedochází k namrzání stěn ani potravin uvnitř. Na dotykovém LED displeji lze sledovat aktuální teplotu. Displej také umožňuje odděleně ovládat provoz chladničky i mrazničky a volit z přednastavených provozních režimů. Dokonalé uchování masa a ryb zajišťuje Fresh zóna, která udržuje v zásuvce trvalou teplotu lehce nad bodem mrazu. Nechybí ani XXL box na zeleninu a ovoce. Interiér je osvětlen moderním LED světlem, které nejenže uspoří energii, ale má především výbornou svítivost. 
 

 

Chytré chlazení

Motor s invertorem respektuje současné trendy moderních spotřebičů. Elektronické ovládání zaznamenává teplotu uvnitř a upravuje podle toho provoz motoru. Chladnička tak pozná, že například vkládáte dovnitř potraviny a krátkodobě navýší svůj výkon. Provoz chladničky je energeticky mnohem úspornější a současně se tak i zvyšuje životnost motoru. V neposlední řadě se prodlužuje čerstvost potravin a snižuje hladina hlučnosti až k hranici 40 dB.
 

Chytře a úsporně

Chladnička je vybavena moderním LED osvětlením, které je o 90 % úspornější než klasická žárovka a navíc se vyznačuje mnohem lepší svítivostí, díky které budete mít mnohem větší přehled o obsahu chladničky. LED osvětlení také přispívá ke stálosti teploty uvnitř, protože nevytváří nežádoucí teplo na rozdíl od klasické žárovky.

Oddělené ovládání obou částí umožňuje nezávisle nastavit teplotu v chladničce i mrazničce. Podmínky pro uskladnění potravin jsou ovládány elektronicky, elegantní dotykové ovládání s LED displejem je jednoduché a intuitivní. Energetickou úsporu a optimalizaci výkonu pro různé způsoby využití spotřebiče nabízejí přednastavené režimy jako je ECO nebo DOVOLENÁ. Režim SUPER MRAZENÍ oceníte, pokud přineste velký nákup, který budete potřebovat rychle zmrazit. Varovný signál upozorní na nedovřené dveře, kvalita a čerstvost vašich potravin nebude ohrožena. Při případném výpadku proudu se nemusíte bát, že byste přišli o své potraviny – chladnička je totiž schopna uchovat je v plně zmrazeném stavu až 20 hod. 

 

Prémiový servis ETA

Nový majitel této chladničky získá balíček prémiových služeb, díky kterému se může na svůj nový spotřebič 100% spolehnout a starosti nechat na jiných. Prémiový servis zahrnuje Prodlužku záruky 5 let na kompresor, zrychlený servis, který garantuje nadstandardně rychlý servisní zásah maximálně do 2 pracovních dnů od nahlášení reklamace na zákaznickou linku. Ta je k dispozici 7 dní v týdnu nejen pro hlášení reklamací, ale také poskytne technickou podporu. 

(*) Podmínky služby Prodlužka záruky jsou specifikovány na www.prodluzka.eta.cz (**) Podmínky Zrychleného servisu jsou specifikovány na www.eta.cz/servis



 

KOMBINOVANÁ CHLADNIČKA ETA237090010 
Elegantná kombinovaná chladnička ETA2370 v nerezovom dizajne bude ozdobou každej modernej kuchyne. Je vybavená pokročilou beznámrazovou technológiou NO FROST ADAPT+, ktorá monitoruje chod chladničky pomocou 5 senzorov a prispôsobuje svoju prevádzku tak, aby zaistila maximálnu dobu čerstvosti potravín. Samozrejme nedochádza k namŕzaniu stien ani potravín vo vnútri. Na dotykovom LED displeji je možné sledovať aktuálnu teplotu. Displej tiež umožňuje oddelene ovládať prevádzku chladničky a mrazničky a voliť z prednastavených prevádzkových režimov. Dokonalé uchovanie mäsa a rýb zaisťuje Fresh zóna, ktorá udržuje v zásuvke trvalú teplotu ľahko nad bodom mrazu. Nechýba ani XXL box na zeleninu a ovocie. Interiér je osvetlený moderným LED svetlom, ktoré nielenže usporí energiu, ale má predovšetkým výbornú svietivosť. 

Chytré chladenie 
Motor s invertorom rešpektuje súčasné trendy moderných spotrebičov. Elektronické ovládanie zaznamenáva teplotu vo vnútri a upravuje podľa toho prevádzku motora. Chladnička tak pozná, že napríklad vkladáte dovnútra potraviny a krátkodobo navýši svoj výkon. Prevádzka chladničky je energeticky oveľa úspornejšia a súčasne sa tak aj zvyšuje životnosť motora. V neposlednej rade sa predlžuje čerstvosť potravín a znižuje hladina hlučnosti až k hranici 40 dB.

Chytro a úsporne Chladnička je vybavená moderným LED osvetlením, ktoré je o 90 % úspornejšie než klasická žiarovka a naviac sa vyznačuje oveľa lepšou svietivosťou, vďaka ktorej budete mať oveľa väčší prehľad o obsahu chladničky. LED osvetlenie tiež prispieva k stálosti teploty vo vnútri, pretože nevytvára nežiadúce teplo na rozdiel od klasickej žiarovky.

Oddelené ovládanie oboch častí umožňuje nezávisle nastaviť teplotu v chladničke a mrazničke. Podmienky pre uskladnenie potravín sú ovládané elektronicky, elegantné dotykové ovládanie s LED displejom je jednoduché a intuitívne. 

Energetickú úsporu a optimalizáciu výkonu pre rôzne spôsoby využitia spotrebiča ponúkajú prednastavené režimy ako je ECO alebo DOVOLENKA. Režim SUPER MRAZENIE oceníte, pokiaľ prinesiete veľký nákup, ktorý budete potrebovať rýchlo zmraziť. 

Varovný signál upozorní na nezatvorené dvere, kvalita a čerstvosť vašich potravín nebude ohrozená. Pri prípadnom výpadku prúdu sa nemusíte báť, že by ste prišli o svoje potraviny – chladnička je totiž schopná uchovať ich v plne zmrazenom stave až 20 hod. 

Prémiový servis ETA Nový majiteľ tejto chladničky získa balíček prémiových služieb, vďaka ktorému sa môže na svoj nový spotrebič 100% spoľahnúť a starosti nechať na iných. Prémiový servis zahŕňa Predĺženú záruku 5 rokov na kompresor, zrýchlený servis, ktorý garantuje nadštandardne rýchly servisný zásah maximálne do 2 pracovných dní od nahlásenia reklamácie na zákaznícku linku. Tá je k dispozícii 7 dní v týždninielen pre hlásenie reklamácií, ale vám tiež poskytne technickú podporu. 

(*) Podmienky služby Predĺženej záruky sú špecifikované na www.prodluzka.eta.cz (**) Podmienky Zrýchleného servisu sú špecifikované na www.eta.cz/servis

Značka ETA získala prestížne ocenenie NAJDÔVERYHODNEJŠIA ZNAČKA 2016! Ocenenie bolo udelené na základe rozsiahleho celonárodného prieskumu tisícov českých spotrebiteľov.

Kombinovaná chladnička, ADAPTÍVNY NO FROST systém (beznámrazová technológia)

Kľúčové funkcie kombinovanej chladničky ETA136290010 - Beznámrazová adaptívna NO FROST technológia ADAPT+
- Invertorový motor 
-Vnútorné LED osvetlenie
- Elektronická regulácia teploty
-Elegantné dotykové ovládanie s LED displejom
-Prednastavené prevádzkové režimy pre jednoduchšie ovládanie (ECO, DOVOLENKA,SUPER MRAZENIE)
-Oddelené ovládanie chladiaceho a mraziaceho priestoru
- FRESH zóna – oddelený priestor pre čerstvé mäso a ryby
- Nerezový povrch s úpravou proti otlačkom prstov

Vybavenie -Elegantné zapustené madlá
-Sklenené police z bezpečnostného skla
-Nastaviteľné dverové priehradky, do ktorých sa pohodlne zmestia aj dvojlitrové fľaše
- Praktická polica na 4 fľaše, ktorú môžete podľa potreby presunúť
-Transparentné zásuvky
-Transparentné dverové priehradky
- Praktické tvorítko na ľad

Parametre - Úsporná energetická trieda A++
-Rozmery: 60 cm (š) x 195 cm (v) x 68,5 cm (h)
- Celkový úžitkový objem 338 l (chladnička 243 l / mraznička 95 l)
- Ročná spotreba energie 245 kWh
- Klimatická trieda SN-T, trieda mrazenia **** 
- Výškovo nastaviteľné nožičky
- Možnosť zámeny strán otvárania dverí
-Ľahko vymeniteľné dverové tesnenie 
-Hmotnosť 73 kg
-Autonómia pri výpadku prúdu: 20 hod.
-Mraziaca kapacita 15 kg (24 hod.)
-Veľmi nízka hlučnosť 41 dB

Značka Eta

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,