ETA 1492 90020 Canto II

Eta | Vreckové vysávače | Kód: 23638
Doprava zadarmo
Dostupnosť
Skladom posledný kus (1 ks)
Posledný kus na predajni

Doručenie do 24-48 hodín.
129,00 €
107,50 € bez DPH
Príslušenstvo
+6,00 €
+2,50 €
Záruka: 2 roky

Canto II ETA149290020, tmavomodrá

Máte radi poriadok? Chcete upratovať ľahko a rýchlo bez zbytočnej námahy? Potom je vreckový vysávač ETA149290020 Canto II v tmavomodrom farebnom vyhotovení to pravé pre vás. Vysávač s príkonom 700 W s tichým chodom a veľkým priestorom pre prachové vrecko s objemom 4 l, sa stane nepostrádateľnou súčasťou vašej domácnosti.

Šetrnosť k podlahám

Manipulácia s vysávačom je veľmi pohodlná vďaka otočnému koliesku o 360 stupňov, ktorý umožní pohyb všetkými smermi. Mäkčené pojazdové kolieska sú šetrné k hladkým podlahám, teda si kolieska nezničíte a podlahu nepoškriabete.

 

Vreckový vysávač s extrémne účinnou filtráciou a bohatým príslušenstvom!

 

Neprekonateľné vlastnosti

Vysávač sa pýši kvalitným HEPA filtrom č. 13, ktorý dokáže zachytiť aj tie najmenšie mikro častice. ECO motor s nižším príkonom sa postará o úsporu elektrickej energie a vysokú účinnosť vysávania. Ergonomicky tvarovaná rukoväť zaistí pohodlnú manipuláciu pri upratovaní. Akčný 11m rádius vysávača umožňuje dosiahnuť do vzdialenejších miest bez nutnosti prepojovania napájacieho kábla. Pri kúpe vreckového vysávača vás zaiste poteší elektronická regulácia pre optimálne nastavenie sacieho výkonu, svetelný LED panel signalizujúci nastavenie sacieho výkonu a signalizácia plnosti prachového vrecka.


 

Efektívna filtrácia

Okrem HEPA filtra č. 13, dostanete tiež 2 ks mikrofiltrov - jeden ochranný vstupný motorový a jeden výstupný. Prachové vrecko ANTIBACTERIAL disponuje špeciálnou antibakteriálnou vrstvou eliminujúcou rast baktérií a zamedzujúcou ich šírenie. Obsahuje aktívne uhlie, ktoré neutralizuje pachy a je vybavený hygienickým uzatváraním zamedzujúcim úniku vysatých nečistôt. Vynikajúca účinnosť filtrácie aj tých najmenších prachových častíc vrátane peľov, roztočov atď. Vrecko má zvýšenú odolnosť proti nasiaknutiu vlhkosti a pretrhnutiu tvrdými či ostrými predmetmi.


 

Bohaté príslušenstvo

Pri kúpe vysávača Canto II získate univerzálnu podlahovú hubicu pre pohodlné vysávanie ako tvrdých podláh, tak i kobercov. Parketová hubica sa postará o tvrdé podlahy ako sú napríklad parkety, plávajúca podlaha, dlažba alebo lino. Ďalej získate kovovú teleskopickú tyč s veľkosťou až 90 cm, vankúšovú hubicu pre šetrné vysávanie mäkkých textilných povrchov ako je čalúnenie alebo vankúše. Súčasťou balenia je aj štrbinová hubica na vysávanie úzkych a ťažko prístupných miest napríklad v rebrách radiátorov alebo za nábytkom, kefka s jemnými štetinkami pomáha pri upratovaní na miestach, ktoré potrebujete šetrne zbaviť prachu alebo pavučín (napríklad na nábytku, stenách či obrazoch). Súčasťou balenia je samozrejme aj prachové vrecko ETA ANTIBACTERIAL.


 

Bezpečnosť na prvom mieste

Myslíme na dlhú životnosť vášho vysávača Canto II, a preto je stroj vybavený ochranou proti prehriatiu motora a bezpečnostnou poistkou chýbajúceho prachového vrecka. Vreckový vysávač Canto môže mať skutočne svoje parkovacie miesto, pretože disponuje 2 parkovacími polohami - vertikálnou i horizontálnou. Vďaka praktickému držadlu je prenos vysávača veľmi jednoduchý.


 

Predĺžená záruka

ETA na tento produkt poskytuje predĺženú záruku na motor. Po registrácii sa tak záruka predĺži na päť rokov.


 

Hodnotenie vysávačov ETA

Vysávače ETA 4A+AAA: Hodnotenie vysávačov ETA prebieha v skúšobni v Hlinsku, kde sú už viac ako 50 rokov podrobované testom podľa najprísnejších kritérií. Prechádzajú skúškami, ktoré otestujú ich výkonnosť pri vysávaní kobercov a tvrdých podláh, úroveň filtrácie a hlučnosť. Výsledné hodnotenie tak vyjadruje celkovú úroveň vysávača ETA. Tie najlepšie z nich nesú označenie  ETA 4A+AAA. Uvedené hodnotenie je hodnotením spoločnosti ETA. Nejde o energetický štítok.

Značka Eta

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Počet mj na sklade
Fiľakovo 23638 1
Krupina 23638 0
Lučenec 23638 0
Žarnovica 23638 0

Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,