ETA 1269

Eta | Žehličky | Kód: 21611
Dostupnosť
Skladom (2 ks)
K odoslaniu pripravené do 24 hodín od objednania (obvykle však ešte v deň objednania) .

U vás do 24-48 hodín od odoslania.
29,90 €
24,92 € bez DPH
Záruka: 2 roky

ETA Tiara II 1269 90000, červená

Žehlenie patrí medzi domáce práce, ktoré nie každý má v obľube. Naparovacia žehlička ETA Tiara II 1269 90000 v elegantnom červenom vyhotovení vám túto činnosť maximálne uľahčí a o vašu bielizeň sa postará. Žehlenie so žehličkou Tiara II je veľmi jednoduché vďaka žehliacej ploche Eloxium, ktorá nielenže poskytuje vynikajúcu kĺzavosť, ale zároveň je nepriľnavá a odolná voči poškriabaniu. Vďaka príkonu 2 400 W sa rýchlo zahreje na prevádzkovú teplotu a postará sa o výkonnejšiu tvorbu pary.

Príjemná manipulácia

Okrem moderného a elegantného dizajnu sa môže žehlička pochváliť aj jednoduchou manipuláciou vďaka nízkej hmotnosti 1,5 kg a ergonomicky tvarovanej rukoväti, ktorou je vybavená. Dosiahnutie potrebnej teploty na žehlenie oznámi svetelná signalizácia. S drážkou na žehličke ľahko vyžehlíte aj látku okolo gombíkov a až budete mať vyžehlené, pohodlne odložte žehličku na integrovanú plochu.

Mnoho funkcií

Svojimi funkciami ETA Tiara II predčí vaše očakávania. Systém DRIP STOP bráni odkvapkávaniu vody, keď je nastavená nízka teplota. Chráni tak citlivé a jemné tkaniny pred poškodením. Vybavenie samočistiacou funkciou SELF CLEAN je ideálne na jednoduché a kompletné vyčistenie vnútornej konštrukcie žehličky. Samozrejmou funkciou tejto naparovacej žehličky je funkcia odvápňovania ANTI CALC, ktorá zabraňuje, aby sa na nej usadzoval vodný kameň. Žehličku je tak možné používať po dlhú dobu.

Žehlička ETA Tiara II je vybavená špeciálnymi funkciami na jednoduchšie používanie.

 

Vertikálne naparovanie

Teplotu a intenzitu pary až do 40 g/min. možno regulovať, vďaka tomu si žehlička poradí s mnohými druhmi tkanín. S nepoddajnými a pokrčenými látkami si poradí kropiaca funkcia, vďaka ktorej ich navlhčíte a žehlenie potom pôjde samo. Najodolnejšie záhyby vyrovná parný ráz 130 g/min., ktorý vypustí veľké množstvo pary v jednom okamihu. Je vhodné ho použiť na vertikálne naparovanie bez toho by bol nutný kontakt so žehliacou plochou.

 


 

Žehliaca plocha Eloxium

Žehlička ETA Tiara II je vybavená špeciálnou žehliacou plochou tvorenou hliníkovou platňou s povrchovou úpravou ELOXIUM. Vďaka tejto úprave má doska jedinečné vlastnosti. Okrem vynikajúcej sklznosti, nepriľnavosti a odolnosti proti poškriabaniu sa pýši bleskovou vodivosťou tepla a zaisťuje optimálne rozloženie teploty a rozvedenie pary po celej žehliacej ploche.

 

 


 

Nádržka na vodu

Dostatočné množstvo vody na žehlenie zabezpečuje 450 ml nádržka na vodu. Vďaka tomuto zásobníku tak odpadá časté dopĺňanie vody a umožňuje vyžehliť väčšie množstvo odevov. Plnenie vody prebieha ľahko a rýchlo pomocou praktického plniaceho otvoru a lievika.

 

 


 

Pohodlná obsluha

Pohodlnú prácu so žehličkou uľahčuje extra dlhý 2,5 m napájací kábel. Ochranu pred poškodením umožňuje výkyvná priechodka a otočný kĺb, ktoré zároveň dovoľujú ľahkú manipuláciu so žehličkou. Po ukončení práce možno napájací kábel rýchlo navinúť okolo zadnej časti žehličky a bezpečne a prakticky uložiť na stojan do odkladacej plochy.

Značka Eta

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Počet mj na sklade
Fiľakovo 21611 1
Krupina 21611 0
Lučenec 21611 1
Žarnovica 21611 0

Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,