ETA 1210 90010 Galateo

Elegantná mikrovlnná rúra s digitálnym displejom a funkciou automatického čistenia

Dostupnosť
Skladom (5 ks)
K odoslaniu pripravené do 24 hodín od objednania (obvykle však ešte v deň objednania) .

U vás do 24-48 hodín od odoslania.
85,90 €
71,58 € bez DPH
Príslušenstvo
+5,90 €
+5,90 €

Žalúdok vám škvŕka hladom a vy ešte len začínate premýšľať, čo si pripravíte? S mikrovlnkou ETA Galateo vás od teplého jedla delí iba pár minút. Či už sa pustíte do ohrievania polotovarov, rozmrazovania odložených zásob alebo experimentov s programom automatického varenia, ľahkosť a rýchlosť, s ktorou príprava pokrmov v tejto mikrovlnnej rúre prebieha, si zamilujete.

Odvezte sa na vlne rýchlej prípravy jedla

Na prehľadnom ovládacom paneli jednoducho nastavíte všetky parametre tak, aby bol výsledok presne podľa vašich predstáv. Mikrovlnný výkon vám ponúkne 5 rôznych intenzít – tá maximálna pritom dosahuje až 700 W.

Pomocou časovača jednoducho zvolíte požadovanú dobu ohrevu, a to až 95 minút. Stlačením tlačidla ŠTART bez ďalšieho nastavovania potom spustíte rýchly ohrev na dobu 30 sekúnd.

Systém rovnomerného šírenia mikrovĺn spolu so skleneným otočným tanierom predíde tomu, aby niektoré časti pokrmu zostali neprehriate. Rovnako spoľahlivá je aj praktická funkcia rozmrazovania, ktorá ponúka nastavenie podľa hmotnosti vloženej potraviny alebo podľa vami stanoveného času.

S prednastavenými programami automatického varenia potom ľahko uvaríte napríklad zemiaky či rybu, upečiete pizzu alebo bleskurýchlo pripravíte popcorn. Nápoveď nájdete v priloženom návode.

Pomocníčka, ktorá vám uľahčí život

Pre lepší prehľad a kontrolu nad prípravou jedla je vnútorný priestor mikrovlnnej rúry ETA Galateo osvetlený. Vypršanie nastaveného času je sprevádzané zvukovým signálom.

Digitálny LCD displej slúži v dobe nečinnosti ako hodiny. Tie však môžete vypnúť aktiváciou režimu ECO – v rámci úspory energie displej jednoducho zhasne.

Pre jednoduchšiu údržbu je rúra vybavená tiež režimom automatického čistenia EASY CLEAN, ktorý vnútorný priestor dezinfikuje, a tak predchádza množeniu baktérií.

Bezpečnosť zaručená

Pokiaľ sa dvierka otvoria, rúra automaticky preruší svoju prevádzku. Zvýšený pocit bezpečnosti vám zabezpečí tiež funkcia detskej zámky, ktorá po jednej minúte nečinnosti zamedzí nechcenému spusteniu. Deaktivácia prebieha otvorením a zatvorením dvierok.

Moderný dizajn so zaoblenými líniami navyše robí z mikrovlnnej rúry ETA Galateo efektný dizajnový doplnok, ktorý sa bude vynímať v každej kuchyni. Elegantným prvkom, ktorý je zároveň veľmi praktický, je aj výrazné madlo na ľahké otváranie dvierok.

Predĺžená záruka

Záruku na magnetrón mikrovlnnej rúry ETA Galateo vám zadarmo predĺžime na 5 rokov. Do služby Predĺženej záruky sa bezplatne registrujte TU.

 

Parametre:

Gril Nie

Ovládanie elektronické-tlačidlové

Priemer otočného taniera 24.5 cm

Mikrovlnný výkon 700 W

Typ voľne stojacia

Materiál vnútra rúry lakovaný

Parné varenie Nie

Hodiny Áno

Antibakteriálny vnútorný priestor Nie

Horúci vzduch Nie

Pečenie chleba Nie

Vnútorný objem 20 l

Displej Áno

Farba čierna

Hlučnosť 55 dB

Otváranie dvierok klasické

Počet úrovní výkonu 5

Crisp systém Nie

Prednastavené programy Áno

Automatické rozmrazovanie Nie

Rozmrazovanie Áno

Otočný tanier Áno

Značka Eta

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Počet mj na sklade
Fiľakovo 25618 1
Krupina 25618 1
Lučenec 25618 2
Žarnovica 25618 1

Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,