ETA 0272

Predaj skončil

Žehlička so žehliacou plochou Eloxium premium, s parným šokom max. 150 g/min. a s príkonom 2 200 W, s funkciou DRIP STOP, ANTI CALC, SELF CLEAN a KROPENIE.

Správna voľba pre každú domácnosť

Naparovacia žehlička ETA Victory v čiernom prevedení okúzli nie jednu gazdinú svojím moderným a elegantným dizajnom. Na jednoduchú a príjemnú manipuláciu je žehlička ETA Victory vybavená ergonomicky tvarovanou a mäkkou rukoväťou, ktorá vám pri žehlení nebude kĺzať v ruke.

Silný výkon a rýchle nahriatie

Dostatočný príkon (2600 W) žehličky ETA Victory zaisťuje veľmi rýchle dosiahnutie prevádzkovej teploty a perfektného výkonu pri tvorbe pary. Dosiahnutie nastavenej teploty žehlenia je oznámené svetelnou signalizáciou. Žehliaca plocha Eloxium premium ľahko kĺže, je nepriľnavá a odolná voči poškrabaniu. Vďaka regulácii teploty a voliteľnej intenzite pary je vhodná pre veľa druhov tkanín. Dokonca môžete funkciu pary vypnúť a použiť žehličku na suché žehlenie. Aj žehlenie na najnižšom stupni teploty nie je pre žehličku ETA Victory problém, je vybavená funkciou DRIP STOP, ktorá zabraňuje nechcenému odkvapkávaniu vody zo žehliacej dosky a teda zabraňuje tvorbe škvŕn. Trvalý výstup pary až 40 g/min. a parný ráz až 170 g/min. zaručuje dokonalé množstvo pary na efektívne odstraňovanie záhybov na vašom oblečení. Samozrejmosťou je aj funkcia kropenia.

Pohodlné nielen žehlenie, ale aj čistenie

Potrebujete si odbehnúť od žehlenia a neviete kam žehličku odložiť? Žehlička ETA Victory je vybavená integrovanou plochou na odkladanie žehličky. Extra dlhý 3 m kábel vám zaistí dosah na celú plochu dosky na žehlenie a komfortné rozpätie, ktoré pri žehlení oceníte. Pre praktické skladovanie môžete navinúť napájací kábel okolo tela žehličky. Vďaka veľkému objemu nádržky 450 ml sa už nebudete musieť zdržovať častým doplňovaním vody a stihnete tak vyžehliť väčšie množstvo prádla.

Čistenie žehličky ETA Victory za vás urobí funkcia SELF CLEAN, ktorá umožní vypustiť nečistoty parnými otvormi spolu s horúcou vodou a tak nezostávajú vo vnútri žehličky. S funkciou ANTI CALC sa nemusíte báť ani usadzovaniu vodného kameňa, pretože práve táto funkcia výrazne eliminuje jeho tvorbu.

Bezpečnosť nadovšetko!

Žehlička ETA Victory je vybavená funkciou AUTO-SHUT OFF, ktorá kontroluje a vyhodnocuje polohu žehličky. Pri dlhšej dobe nečinnosti či v prípade prevrhnutia žehličky na bok dôjde k automatickému odpojeniu od elektrickej siete.

Značka Eta

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,