Emos V0118 USB adaptér SMART

Emos | Nabíjačky | Kód: 23182

3v1 – USB nabíjačka, powerbank a LED svietidlo

Dostupnosť
Skladom (2 ks)
K odoslaniu pripravené do 24 hodín od objednania (obvykle však ešte v deň objednania) .

U vás do 24-48 hodín od odoslania.
9,90 €
8,25 € bez DPH
Záruka: 2 roky

3v1 – USB nabíjačka, powerbank a LED svietidlo

Funguje ako novodobá krabička poslednej záchrany pre všetkých priaznivcov moderných technológií. Kombinuje v sebe hneď 3 užitočné pomôcky: USB adaptér do zásuvky (s 2 typmi redukcií), powerbank (s 2 USB portmi) a tiež mini LED svietidlo. O bezchybný prenos energie do vašich inteligentných hodiniek a ďalších pomocníkov sa postará priložený micro USB kábel s ideálnou cestovnou dĺžkou 50 cm. A ako bonus váži táto užitočná trojkombinácia len 143 g.

Nabíjanie už nebude dilema

Najčastejšie ju pravdepodobne využijete ako sieťový adaptér. Jej 2 USB výstupy vás zbavia Sophiinej voľby, čo oživiť skôr, pretože odteraz si nabijete napríklad mobilný telefón a tablet naraz. Rýchlosť a intenzitu nabíjania si adaptér efektívne koriguje sám, na mieru pripojeným zariadením. Stav nabitia powerbanku si kedykoľvek skontrolujete vďaka LED indikácii.

USB nabíjačka

Ako cestovný adaptér ju využijete nielen na väčšine územia Európy, ale aj za morom - v USA. Tzv. americká vidlica (typ A) je jej pevnou súčasťou, ale v rámci úspory miesta sa dá pri prenášaní sklopiť dovnútra. Európsku vidlicu (typ C) môžete odpojiť úplne, nech vám zbytočne neprekáža v batohu, až sa vydáte splniť si svoj americký sen.

Powerbank

Ihneď po pripojení do zásuvky sa automaticky aktivuje nabíjanie vybraného zariadenia i vnútorné batérie USB nabíjačky. Vďaka tomu vám neskôr poslúži aj ako záložný zdroj energie (s kapacitou 3 350 mAh), akonáhle zásuvky budú v nedohľadne.

Pohotovostné svietidlo

V noci sa často ťažko orientujeme aj vo vlastnom byte, nieto v cudzom penzióne alebo hotelovej izbe. Preto prichádza na pomoc tento USB adaptér s integrovanou LED žiarovkou, ktorý oceníte ako nočné svetlo. Jeho svit vás v noci ochráni pred zakopnutými palcami na nohách a vaše deti pred strašidlami. Svietenie alebo blikanie aktivujete 2 krátkymi stlačeniami hlavného tlačidla. Rovnako tak ho potom zasa vypnete. Funguje aj keď je adaptér vypojený z elektriny, čo oceníte napríklad pri ukladaní sa na spánok v stane.

 

 

Značka Emos

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Počet mj na sklade
Fiľakovo 23182 0
Krupina 23182 0
Lučenec 23182 2
Žarnovica 23182 0

Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

všetko super - držte sa

Overený zákazník,

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,