Electrolux KMFD264TEX

Predaj skončil

Electrolux KMFD264TEX

Vstavaná mikrovlnná rúra Electrolux KMFD264TEX je skvelá cesta, ako si rýchlo pochutnať na obľúbenom jedle. Vyniká minimalistickým spracovaním, vďaka ktorému ľahko zapadne do každého interiéru. Okrem toho si vás ale získa možnosťou grilovania komfortom – napríklad zásluhou elektronického otvárania dverí alebo automatickým návratom taniera do pôvodnej polohy.

Jej výkon predstavuje 900 W (800 W gril) a dá sa regulovať hneď v 5 úrovniach, pričom ponúka i automatické rozmrazovanie podľa hmotnosti potravín.

Systémy tepelnej úpravy:

  • Gril
  • Mikrovlny
  • Gril a mikrovlny

Skratka k obľúbenému jedlu.

 

 

Skvelé jedlo rýchlo a jednoducho

Kvalitným, teplým jedlom zaženiete hlad najlepšie. Nemusíte ale vymýšľať zložité recepty – niekedy si stačí pokrm ohriať. U tohto modelu je potreba stlačenie jediného tlačidla, aby ste si už za pár sekúnd mohli pochutnávať na dobrom jedle.

 

Majte uložené obľúbené jedlá

Programy, ktoré využívate najčastejšie, sa dajú uložiť do obľúbených, vďaka čomu budú ihneď dostupné. Stačí len stlačiť hviezdičku na displeji a spustia sa vaše špecifické nastavenia.

 

Návrat taniera do pôvodnej pozície

Táto rúra je navrhnutá tak, aby skončila vždy v ideálnej polohe. To znamená, že sa dvierka otvoria až v prípade, že je otočný tanier na pôvodnej pozícii. Už sa vám tak nestane, že by ste zložito vyťahovali zle otočený hrnček uškom od vás.

 

Gril

Vďaka integrovanému grilu si jednoducho a rýchlo pripravíte lahodný toast s rozpečeným syrom i dokonalo zlatisté grilované kurča.

Značka Electrolux

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

všetko super - držte sa

Overený zákazník,

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,