Electrolux EHH 6240 ISK

Indukčná varná doska

Predaj skončil

Indukčná varná doska Electrolux EHH6240ISK zaujme na prvý pohľad svojím minimalistickým spracovaním, vďaka ktorému ľahko zapadne do akéhokoľvek štýlu kuchyne. S čiernou farbou sklokeramickej dosky elegantne kontrastujú biele popisky a ukazovatele, pričom všetky prvky sú však iba grafické. To znamená, že doska je úplne hladká, a možno ju teda až prekvapivo ľahko udržiavať.

 

Vzhľad je síce u takto zásadného spotrebiča dôležitý, ale iste vás poteší informácia, že doska rozhodne nezaostáva ani na poli výkonu. Ponúka štvoricu indukčných platničiek, ktoré sa líšia nielen svojou veľkosťou, ale aj maximálnym výkonom. Najmenšie 145mm platničky nájdete na doske hneď dve a každá z nich dokáže ponúknuť výkon až 1 800 W. O niečo väčšia, 180mm platnička potom pracuje s výkonom 1 200 W. Najväčšia platnička s priemerom 210 mm ponúka najvyšší výkon, ktorý môže dosahovať až 2 800 W. Celkový maximálny príkon potom predstavuje 6 600 W.

 

Okamžitá zmena teploty

Vyššie spomínané hodnoty výkonu jednotlivých platničiek sú maximálne, väčšinou vám však bude samozrejme stačiť výkon menší. Regulácia sa realizuje pomocou senzorových tlačidiel umiestnených v pravom spodnom rohu dosky, kde ich máte pekne po ruke. Výhodou indukčnej technológie je, že sa zmena výkonu prejaví v podstate okamžite a nemusíte teda príliš predvídať.

 

Jednoduchá údržba

Niekedy trochu prehliadanou výhodou indukčných dosiek je veľmi jednoduchá údržba, ktorú sme spomínali už v úvode. Okrem úplne hladkého povrchu uľahčujú čistenie tiež relatívne nízke teploty, vďaka ktorým nemôže dôjsť k "poriadnemu" pripečeniu nečistôt. K údržbe vám teda bude spravidla stačiť vlhká handra s kvapkou čistiaceho prostriedku.

 

Rýchle nahrievanie Power Booster

Systém rýchleho nahrievania Power Booster funguje tak, že po aktivácii krátkodobo zvýši výkon danej platničky na maximálnu hranicu. K nahriatiu tak dôjde v priebehu niekoľkých minút a vy nebudete musieť zbytočne strácať čas čakaním na to, až sa takpovediac začne niečo diať.

 

Detekcia riadu

Technológia pre detekciu riadu zaisťuje, že sa varná zóna zahrieva skutočne len vtedy, keď je na nej riad. Akonáhle hrniec či panvicu zložíte, dôjde okamžite k automatickému vypnutiu. Táto funkcia nielen šetrí elektrinu, ale tiež značne znižuje riziko popálenia.

 

Indikátory zvyškového tepla

Každá zóna je vybavená svetelným indikátorom zvyškového tepla, takže budete presne vedieť, na ktoré časti ešte nie je dobré siahať, a kde už naopak môžete bez obáv začať s údržbou. Funkcia indikátorov je pochopiteľne úplne automatická, nemusíte sa teda o nič starať.

Značka Electrolux

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,