REMINGTON D5000

Predaj skončil

Majte ho vždy pri sebe

Cestujete často, ale nebaví vás sebou ťahať ťažký fén, ktorý zaberie väčšinu miesta vo vašom batožine? Ku ľahké a rýchle úprave vlasov na cestách, dovolenke alebo doma vám pomôže kompaktný fén Remington D 5000 . Tento dizajnový čierny fén sa vďaka svojej kompaktnej veľkosti a váhe dá využívať naozaj kdekoľvek a je veľmi jednoduché ho prenášať aj v malom batožine.

Dokonalá starostlivosť o vaše vlasy

Hoci je sušič naozaj maličký, o jeho sile sa to povedať nedá. S výkonom 1800 W budú vaše vlasy dokonale vysušené za veľmi krátku dobu a ich vzhľad bude lesklý a zdravý. Fén si poradí so všetkými typmi vlasov, či už sú krátke, stredné alebo dlhé - vždy dosiahnete rovnaký výsledok. Vybrať si môžete z niekoľkých nastavení teplôt - studené, strednej a teplé a tiež môžete voliť medzi 2 rôznymi rýchlosťami . Medzi výhody fénu patrí tiež koncentrátor pre precízne styling .

Malý, silný a ekologický!

Milovníkov životného prostredia zaiste poteší, že tento sušič vie nielen vytvoriť skvelý účes, ale je tiež šetrný k životnému prostrediu . Stačí si zvoliť nastavenie EKO , pri ktorom pri vysúšanie spotrebujete oveľa menej elektrickej energie.
 

Dobre sa udržuje aj skladuje

Okrem toho, že je sušič malý a skladný, sa tiež veľmi dobre udržuje. Fén totiž obsahuje odnímateľnú zadnú mriežku , ktorá vám viditeľne uľahčí jeho čistenie. Súčasťou fénu je tiež pútko na zavesenie , a tak ho môžete mať naozaj kdekoľvek. 1,8 metra dlhý kábel vám zase dobre poslúži pri jednoduchom pohybe po miestnosti.

Pre nádherne živé vlasy v pohybe vám tento malý kompaktný sušič ponúkne silu 1800 W. D5000 je jednoduchý na použitie, jednoducho si vyberte 
zo studeného, stredného alebo teplého nastavenia teploty a z 2 rôznych nastavení rýchlosti. 

Ekologický
Tento sušič vie nielen vytvoriť skvelý účes, ale je tiež šetrný k životnému prostrediu. Jednoducho zvoľte nastavenie "" eko "", pri ktorom pri vysúšanie spotrebujete oveľa menej elektrickej energie. Chytré, že? 

Pre všetkých, ktorí veľa cestujú. 
Pokiaľ zháňate ideálneho pomocníka pre úpravu vlasov na cestách, práve ste ho našla - sušič vlasov Compact 1800 je extra ľahký a skladný. 

 

 

 


 

 

TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE

Príkon: 1 800 W
Počet rýchlostí: 2
Počet teplôt: 3
Počet nadstavcov: 2
Farba: Čierna
Dĺžka kábla: 1,8 m

Značka Remington

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,