Beko CSA 365 KD0X

Odporúčané Výpredaj

Kombinovaná chladnička Beko CSA 365 KD0X je v nerezovom prevedení a poskytuje praktické riešenie priestoru pre uskladnenie potravín. Chladiaci priestor s objemom 230 l, s policou na fľaše a širokou zásuvkou na ovocie a zeleninu. Mraznička s objemom 113 l - vybavená 3mi zásuvkami. Chladnička je vybavená antibakteriálnym tesnením. Energetická trieda - A ++ Automatické odmrazovanie samozrejmosťou.

Predaj skončil

Chladiaca časť ponúka 230 litrový objem pre uskladnenie všetkých vašich potravín.  Mraznička má úžitkový objem 113 litrov a dokáže za 24 hodín zamraziť až 5 kg čerstvých potravín. 

Chladnička je vybavená zásuvkou, ktorá uchováva zeleninu dokonale čerstvou, vďaka ideálne udržiavanej teplote.

Chladnička s mrazničkou dole značky Beko CSA365KD0X je taktiež vybavená anti-bakteriálnymi látkami umiestnenými v tesnení dverí chladničky. Prostredie chladničky tak bude pre Vaše potraviny úplne nezávadné.

Stalo sa vám, že sa vám do chladničky nevmestila fľaša s obľúbeným nápojom? Chladnička Beko CSA 365 KD0X je taktiež vybavená praktickým držiakom na fľaše, ktorý je závesný a ideálny presne do priestoru medzi poličkami.

Vďaka praktickému vnútornému LED osvetleniu budete mať vždy perfektný prehľad o stave zásob vo Vašej chladničke. LED svetlo je účinnejšie a poskytuje viac prirodzeného svetla v porovnaní s klasickým osvetlením. Taktiež prispieva k nízkej spotrebe chladničky. Obľúbite si ho hlavne pri večerných návštevách chladničky.

Parametre:

Farba: strieborná
Šírka: 60 cm
Výška: 185 cm
Hĺbka: 65 cm
Hmotnosť: 65 Kg
Značka Beko

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,