Brandt BXE 5532W Intellect

Predaj skončil

Multifunkčná rúra Brandt BXE5532X Intellect

 

 

BRANDT - ZNAČKA SE šesťdesiatročný SKÚSENOSTÍ


Brandt je tradičný francúzskou značkou elektrospotrebičov. Viac ako 60 rokov uľahčuje ľuďom každodennej práce v domácnosti. Teší sa z ocenenia najdôveryhodnejší značky v oblasti domácich elektrospotrebičov, ktoré je odmenou za desiatky rokov výskumu a vývoja, aktívneho počúvania požiadavkám zákazníkov a znalostí ich zvyklostí. Brandt je priekopníkom mnohých technológií a inovácií, ktoré dnes prijala väčšina výrobcov. Medzi najznámejšie patria: využitie indukčné technológie pri varení, pyrolytické samočistenie u rúr, technológia chladenia rúry, priehradka s nulovou zónou 0-3 ° C, automatické váženie náplne u práčok, v neposlednom rade inteligentný radu spotrebičov Intellect.

 

 

DESIGN - FUNKČNOSŤ - VÝKON


Nová kolekcia vstavaných rúr Brandt sa vyznačuje noblesnom dizajnom, ktorý stavia na ušľachtilých materiáloch, ako sú sklo a nerezová oceľ. Nový dizajn Intellect je zjednocujúcim prvkom v rámci celého radu spotrebičov Brandt, ktorý prináša užívateľom pocit nebývalej súhry všetkých spotrebičov naprieč domácností. Súčasťou nového dizajnu je úplne prepracované intuitívne ovládanie s inteligentnými funkciami, ktoré zvládne používať naozaj každý.

 

 

Rúra Brandt BXE5532X Intellect

 

 

MAXI OBJEM 73 LITROV


Rúra Brandt BXE5532X Intellect ponúka komfortné vnútorný priestor, ktorý umožňuje piecť veľké množstvo pokrmov až v 6 poschodiach nad sebou, alebo väčšie kusy samostatne.

 

 

Ľahká údržba DVIEROK:


Jednoduchý a intuitívny systém vyberanie vonkajšieho skla a ďalších vnútorných vrstiev skla Vám umožní ich jednoduché a dokonalé vyčistenie.

 

 

OMEGA GRIL


Perfektné kôrka a dokonalá zlatá farba s novým variabilným grilom Omega v rúre Brandt BXE5532X. Niektoré recepty, na prvý pohľad celkom jednoduché, v skutočnosti vyžadujú veľa zručnosti. Gril s novým tvarom vykurovacieho telesa a možnosťou nastavenia štyroch stupňov výkonu vám umožní dosiahnuť dokonale rovnomerného prepečenia na povrchu pripravovaného pokrmu.

 


SMART ASSIST:


Podľa zvoleného režimu pečenia vám rúra Brandt BXE5532X navrhne nielen ideálnu teplotu pečenia, ale aj dobu prípravy pokrmov. Prednastavené hodnoty môžete kedykoľvek počas pečenia ľahko zmeniť.

 

 

MULTIFUNKCIA QUATTRO PULSE: VYCHUTNAJTE SI TEN ROZDIEL


Rúra Brandt BXE5532X Intellect disponuje inovovaným systémom cirkulácie vzduchu vo vnútri rúry - QUATTRO PULSE. Tento nový systém využíva obráteného prúdenia vzduchu s difúzorom, kedy je vzduch z rúry ventilátorom nasávaný a ohrievaný vykurovacím telesom. Horúci vzduch je potom vyfukovaný štyrmi vývodmi v rohoch zadnej steny rúry. Tým je zaistená rovnomerná teplota pre dokonalú prípravu hneď niekoľkých pokrmov súčasne. Aj najmenšie pečivo tak bude vždy rýchlo a rovnomerne prepečené.

 

 

Parametre rúry Brandt BXE5532X

 

 

- Multifunkčná rúra s objemom 73 l
- Prevedenie čierne sklo a nerez 
- Energetická trieda A 
- Ovládanie Intellect s ergonomickým otočným voličom, dotykovým ovládaním a bielo podsvieteným displejom 
- SmartAssist - funkcie navrhujúci teplotu a dĺžku pečenia v závislosti na zvolenej funkciu pečenia 
- Quattro Pulse - rovnomerná distribúcia teplého vzduchu štyrmi vývodmi počas pečenia 
- Multifunkčný režim - 7 funkcií (teplovzdušné pečenie, tradičné pečenie + ventilátor, gril, ECO, gril s ventilátorom, tradičné pečenie)

- Omega gril pre rovnomernú kôrku 
- Easy Clean smalt pre ľahké čistenie rúry 
- Celosklenená dvierka s 2 sklami 
- Príslušenstvo: 
šestiúrovňové chrómované vodiace žebřinky, 1 ks bezpečnostný rošt, 1 ks plytký plech 20 mm 
- Rozmery pre vstavanie (V x Š x H v cm): 58,5 x 56 x 55

 

 

Značka Brandt

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

všetko super - držte sa

Overený zákazník,

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,