Brandt BOP7539LX

Brandt | Pyrolytické | Kód: 25269
Doprava zadarmo

Multifunkčná rúra s objemom 73 l,

Dostupnosť
Skladom posledný kus (1 ks)
Posledný kus na predajni

Doručenie do 24-48 hodín.
599,00 €
499,17 € bez DPH
Príslušenstvo
+5,90 €
+5,90 €
+3,90 €
+5,90 €

Informačný list

 

Multifunkčná rúra s objemom 73 l, vyhotovenie predsadené čierne sklo na nerezovom ráme, energetická trieda A+, ovládanie Intellect s ergonomickým otočným voličom, dotykovým ovládaním a bielo podsvieteným displejom, SmartAssist - navrhuje teplotu a dĺžku pečenia podľa zvolenej funkcie pečenia, Quattro Pulse - rovnomerná distribúcia teplého vzduchu štyrmi vývodmi, Multifunkčný režim - 7 funkcií, omega gril pre rovnomernú kôrku, komfortné pyrolytické čistenie, Smart BOOST - automatické rýchle nahrievanie, Cold Door - dvierka so 4 sklami a nerez pruhom, Príslušenstvo: šesťúrovňové chrómované vodiace rebrinky, teleskopický výsuv, 1 ks bezpečnostný rošt, 1 ks plytký plech 20 mm, 1 ks hlboký plech 45 mm.

Multifunkcia Plus

Medzi mnohými funkciami Multifunkcie Plus vynikajú dve z nich: Kombinovaný ohrev a Teplovzdušné pečenie. Funkcia kombinovaného ohrevu bola navrhnutá pre pečenie vlhkým teplom, vhodným na prípravu slaných koláčov, Quiché alebo pizze. Ohrevné teleso, ktoré je umiestnené okolo ventilátora, zaisťuje rovnomerný ohrev pokrmu.
Funkcia teplovzduchu je jedinečná pre uchovanie jemnej štruktúry bieleho mäsa, vône a chuti pokrmov pripravovaných v alobale. Umožňuje piecť rôzne pokrmy v troch úrovniach naraz pri súčasnom zachovaní individuálnej vône každého z nich.

Automatické pečení s podporou páry

Brandt vám nabízí 3 nové funkce, které automaticky kombinují dva režimy pečení: tradiční pečení a pečení s párou, aby byla uchována nutriční kvalita jídel a pečení bylo rychlejší. BÍLÁ MASA /RYBY/DRŮBEŽ, U těchto 3 funkcí stačí nalít vlažnou vodu v dostatečném množství k vašeho pokrmu (do odkapávacího plechu) a umístit ho do trouby na spodní vodicí lišty a váš pokrm péct na vodicích lištách v úrovni 3.

Cold Door

Pyrolytické rúry sú opatrené hrubšími celoskleněnými dvierkami so 4 sklenenými panelmi a ventiláciou. Vďaka tejto jedinečnej konštrukcii teplota na vonkajšej strane dvierok nikdy nedosiahne prahu bolesti:

maximálne 40 ° C v strede dvierok počas pyrolýzy,

maximálne 65 ° C v najteplejšom mieste dvierok počas pyrolýzy,

maximálne 30 ° C v strede dvierok počas pečenia.

Vďaka celosklenenému vnútornému povrchu a ľahko rozoberateľnej konštrukcii je možné dvierka dokonale vyčistiť, aby boli opäť ako nové.

Omega gril

Perfektná kôrka a dokonalá zlatá farba s novým variabilným grilom Omega. Niektoré recepty, na prvý pohľad celkom jednoduché, v skutočnosti vyžadujú veľa zručnosti. Gril s novým tvarom ohrevného telesa a možnosťou nastavenia štyroch stupňov výkonu vám umožní dosiahnuť dokonale rovnomerné prepečenie pripravovaného pokrmu.

Soft Close

Špeciálny mechanizmus dvierok zaisťuje ich pomalé zatvorenie. Rúru tak ľahko zatvoríte aj bez uchopenia rukoväte rukami a takmer nehlučne.

Quattro Pulse

Nové rúry Brandt Intellect disponujú inovovaným systémom cirkulácie vzduchu vo vnútri rúry - QUATTRO PULSE. Tento nový systém využíva obráteného prúdenia vzduchu s difúzorom, kedy je vzduch z rúry ventilátorom nasávaný a ohrievaný vykurovacím telesom. Horúci vzduch je potom vyfukovaný štyrmi vývodmi v rohoch zadnej steny rúry. Tým je zaistená rovnomerná teplota pre dokonalú prípravu hneď niekoľkých pokrmov súčasne. Aj najmenšie pečivo tak bude vždy rýchlo a rovnomerne prepečené.

Rad Intellect

Nová kolekcia vstavaných rúr Brandt sa vyznačuje noblesným dizajnom, ktorý stavia na ušľachtilých materiáloch, ako sú sklo a nerezová oceľ. Nový dizajn Intellect je zjednocujúcim prvkom v rámci celého radu spotrebičov Brandt, ktorý prináša užívateľom pocit nebývalej súhry všetkých spotrebičov v celej domácnosti. Súčasťou nového dizajnu je úplne prepracované intuitívne ovládanie s inteligentnými funkciami, ktoré zvládne používať naozaj každý:

SMART BOOST: S výberom programu pečenia rúra automaticky aktivuje funkciu Smart Boost, ktorá zaistí veľmi rýchly nárast teploty vnútri rúry. V prípade potreby môžete funkciu Boost navoliť manuálne.

SMART ASSIST: Podľa zvoleného režimu pečenia vám rúra navrhne nielen ideálnu teplotu pečenia, ale aj dobu prípravy pokrmov. Prednastavené hodnoty môžete kedykoľvek počas pečenia ľahko zmeniť.

EASY START: Táto šikovná a užitočná funkcia si zapamätá Vami najčastejšie používané nastavenia a pri ďalšom spustení Vám ich sama ponúkne.

 Cerifikát 4 ročnej predlženej záruky tu (potrebná registrácia do 30 dní od kúpy)

Parametre:

Typ rúry: Multifunkcia plus

Farba rúry: Černé sklo na nerezu

Ochrana nerezu proti odtlačkom prstov: Áno

Objem (l): 73 l

Displej: Digitálny

Typ ovládania rúry: Ovládanie Intellect s otočným voličom

Energetická trieda rúry: A+

Celkový príkon (W): 3 385 W

Príkon spodného výhrevného telesa (W): 1 200 W

Príkon teplovzdušného pečenia (W): 2 000 W

Príkon grilu (W): 2 100 W

Čistenie: Pyrolytické

Vnútorný povrch: Pyro-Clean smalt

Celosklenené dvere: Áno

Počet vrstiev skiel dvierok rúry: 4

Rozoberateľné sklá dverí: Áno

Osvetlenie rúry: Halogén 1 x 25 W

Svetlo spínané otvorením dverí: Áno

Napájanie: 220-240 V / 50 Hz / 16 A

Prívodný kábel rúry: Bez koncovky

Programy

Spôsob pečenia: Multifunkcia PLUS

Počet funkcií rúry: 9

Funkcie rúry: Tradičné pečenie, Teplovzdušné pečenie, Gril, Gril + ventilátor, Spodný ohrev s ventilátorom, Eco pečení, PyroClean '39 (39 minut), Pyrolýza 2h, Světlé maso s podporou páry, Ryby s podporou páry, Drůbež s podporou páry

Teplovzdušné pečenie: Áno

Pečenie s asistenciou pary: Áno

Konvenčné pečenie (kWh): 0,7 kWh

Teplovzdušné pečenie (kWh): 1,1 kWh

Pyrolytické čistenie 80 min. (KWh): 3 kWh

Pyrolytické čistenie: 2 úrovne

Funkcie

Cold Door: Áno

Soft Close: Áno

Odporúčanie teploty: Áno

Príslušenstvo

Boční vodící rošty: 6 úrovní, chromované provedení

Teleskopický výsuv: 2x

Bezpečnostný rošt s rukoväťou: 1

Plech 45 mm: 1

Plech 20 mm: 1

Rozmery a hmotnosť

Rozmery na zabudovanie (V x Š x H cm): 58,5 x 56 x 55 cm

Vonkajšie rozmery s rukoväťou (V x Š x H cm): 59,6 x 59,2 x 54,4 cm

Rozmery v obale (V x Š x H cm): 67 x 64 x 66 cm

Vnútorné rozmery (V x Š x H cm): 38,2 x 47,4 x 40,5 cm

Hmotnosť netto / brutto (kg): 38/40 kg

Značka Brandt

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Počet mj na sklade
Fiľakovo 25269 0
Krupina 25269 0
Lučenec 25269 1
Žarnovica 25269 0

Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,