BEKO RCNA406E60ZXBHN

Kombinovaná NeoFrost chladnička s funkciou HomeWhiz a technológiou HarvestFresh

Predaj skončil

Schlaďte chladničku, kým nakupujete

S aplikáciou HomeWhiz budete mať kontrolu nad chladničkou aj na diaľku. Umožňuje nastavenie teploty v chladničke cez telefón, čo využijete najmä pri nákupe, ale posiela aj notifikácie, ktoré ušetria spotrebovanú energiu. Včas tak zistíte, či v chladničke výrazne nevzrástla teplota alebo či nie sú dvere chladničky zle zatvorené.

HomeWhiz

Až 3x dlhšie čerstvé ovocie a zelenina

Ovocie a zelenina vädne rýchlejšie, ak je v prostredí, kde sa mení teplota a vlhkosť. Priehradka EverFresh + ® má preto špeciálnu cirkuláciu vzduchu, ktorá vo vnútri udržuje stálu vyššiu vlhkosť a nižšiu teplotu. Ovocie a zelenina tak zostávajú dlhšie čerstvé, šťavnaté a chrumkavé.

Slnko v chladničke, ktoré uchová vitamíny aj chuť

Špeciálny svetelný režim priehradky HarvestFresh ™ kopíruje striedanie svetla a tmy počas celého dňa. To udrží v chode prirodzené procesy v ovocí a zelenine, takže sa uchová viac vitamínov i chuti, než ako keby boli len zavreté v tme. Vďaka tomu nie je potrebné každý deň nakupovať a zdravá desiata je stále pri ruke.

2x lepší ako jednoduchý NoFrost

NeoFrost ™ sú dva chladiace okruhy. Jeden v mrazáku drží suchý studený vzduch, druhý v chladničke zase ideálnu vlhkosť. Nemieša sa tak vzduch medzi chladničkou a mrazničkou, tým pádom potraviny v chladničke neoschýnajú, nemiešajú sa pachy a potraviny vydržia dlhšie čerstvé. Navyše mrazničku nie je potrebné odmrazovať a v chladničke sa na zadnej stene netvoria nepríjemné kvapky.

Tichý, úsporný a spoľahlivý

ProSmart ™ invertorový kompresor je tým správnym srdcom chladničky. Oproti štandardnému kompresoru má až 4x tichší chod, spotrebuje menej elektriny a jeho dlhá životnosť zaručuje spoľahlivé fungovanie chladničky po niekoľko rokov.

Pripomenie sa, že nie je zatvorená

Ak ostanú dvere chladničky dlhšie otvorené, spustí sa zvukový signál až do ich zatvorenia. To obmedzuje zvýšenie vnútornej teploty aj spotreby.

Signalizácia otvorených dverí

Úsporný režim, keď ste na dovolenke

S režimom Holiday sa vypne chladiaca časť a pobeží len mraznička. Zásoby tak zostanú stále pri ľadu, rovnako ako spotreba chladničky.

Holiday režim

Rovnaká šírka otvorenej chladničky ako zatvorenej

Smoothfit pánty zaisťujú otvorenie dverí bez nábehu. Tým šetria miesto a umožňujú mať chladničku hneď vedľa kuchynskej linky.

SmoothFit pánty

Otočíte dvere a prispôsobíte kuchyni

U chladničiek Beko môžete otočiť smer otvárania dverí jednoduchým prehodením pántov. Chladnička sa tak dá kedykoľvek prispôsobiť inému umiestneniu.

Možnosť otočenia otvárania dverí

Úsporné a jasné osvetlenie

LED osvetlenie má na rozdiel od klasickej žiarovky jasnejšiu farbu svetla, ale aj nižšiu spotrebu energie, pretože sa nezahrieva.

LED osvetlenie

Rýchle zmrazenie pre dlhšiu čerstvosť

Zmrazenie FastFreeze šetrne a rýchlo zamrazí potraviny, takže nedôjde k výraznej zmene ich štruktúry. Po rozmrazení sú potraviny chutnejšie a vyzerajú lepšie.

FastFreeze

Úsporný režim, keď sa chladnička neotvára

Ak je aktivovaná funkcia Eco a chladnička sa po dobu šiestich hodín a viac neotvára, sama sa prepne do energeticky úsporného režimu.

Eco funkcia

Nízka spotreba, nižší účet za elektrinu

Chladnička je jedným z mála domácich spotrebičov, ktorý beží stále. Jej nízka energetická spotreba má tak dlhodobo veľký vplyv na účet za elektrinu.

Úsporný režim

Pre kľudnú domácnosť

Extra tiché chladničky sú ideálne do domácností, kde kuchyňa je spojená s obývačkou. Už nikdy nebudete počuť hlasné bzučanie chladničky a nebude vás rušiť pri relaxovaní.

Extra tiché chladničky

Na motor alebo kompresor poskytujeme 10 rokov predĺženej záruky. Nezabudnite svoj spotrebič zaregistrovať do 90 dní od kúpy podľa podmienok ponuky.

Zistiť viac

 Informačný list výrobku

Parametre:

Energetická trieda C
Spotreba el. energie 171 kWh/rok
Celkový úžitkový objem 362 l
Objem chladničky 253 l
Objem mrazničky 109 l
Hlučnosť 35 dB
Trieda mrazenia ****
Doba skladovania pri výpadku 33 h
Výška 202,5 cm
Šírka 59,5 cm
Hĺbka 67 cm
Značka Beko

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,