Beko DIN 28430

Predaj skončil

Informačný list

Beko DIN 28430

Vstavaná umývačka riadu Beko DIN 28430 vám uľahčí život, keď ušetrí nielen veľa času, ale zároveň aj zníži odber vody a ochráni vaše ruky pred stykom s agresívnymi saponátmi. Tento model sa navyše radí do najúspornejšej energetickej triedy D a zrazu umyje až 14 súprav riadu pri spotrebe len 9,5 litrov vody. Hodí sa tak aj do väčších domácností. Ponúka výber z 8 programov a má aj špeciálnu voľbu Inner Clean pre čistenie vnútra. Zárukou dlhoročnej spoľahlivosti je v jej podaní prémiový invertorový motor a podporuje tablety All-in-one.

To o bezpečný chod, keď sa nemusíte obávať únikov vody, sa stará systém Watersafe+, aby ste mohli umývačku v spolupráci s funkciou odloženého štartu nechať bežať pokojne v noci či keď nie ste doma. Ovládanie je potom riešené prehľadným LCD panelom a je veľmi intuitívne.

Ide o vstavaný spotrebič, čelné dvierka nie sú súčasťou dodávky.

Zverte mi váš riad a ja sa vám odmením – ušetreným časom aj zníženým odberom vody.

 

 

Antibakteriálne tesnenie

Vďaka tomu, že tento model disponuje špeciálnym antibakteriálnym tesnením, eliminuje šírenie baktérií vo vnútri umývačky. Môžete sa tak spoľahnúť na 100% hygienu.

 

Polovičná náplň

Ak sa vám nechce čakať niekoľko dní, kým sa umývačka úplne naplní, využite program umývania polovičnej náplne. Ušetríte za vodu a výsledky budú rovnako ohromujúce.

 

Program Quick & Clean

Veľmi rýchly program poslúži v prípade, keď na riad ponáhľate. Aj tie najväčšie mastnoty a iné nečistoty budú preč už za 58 minút a kvalita vás ohromí.

 

Auto program

Umývačka je vybavená celým radom inteligentných senzorov, ktoré vyhodnotia mieru znečistenia vloženého riadu. Tomu následne prispôsobí všetky kľúčové parametre, ako je teplota vody, jej množstvo a dĺžka umývania. Výsledkom je dokonale čistý riad bez negatívneho dopadu na spotrebu.

 

Program Active Wash/Aqua Flex

Tento program sa stará o riad s mimoriadnou starostlivosťou, keď využíva rôzny tlak v dolnom a hornom koši. Kým silne znečistený riad umyjete silným prúdom v dolnej časti, ľahko zašpinený či krehký vložíte do horného šetrnejšieho koša.

 

WaterSafe+

Ak by došlo k akejkoľvek poruche alebo výpadku elektrického prúdu, automatická ochrana Watersafe+ ihneď zastaví prívod vody do umývačky. Preto nikdy nemusíte mať obavy, že by ste museli riešiť zatopenú kuchyňu.

 

System Acrobat

Systém Acrobat umožňuje meniť výšku horného koša, a to aj keď je plný.

Tablety All-in-one

Špeciálna funkcia zaistí, že všetky tablety sa plne rozpustia a riad sa skvele umyje aj usuší.

 

Senzor tvrdosti vody

Senzor tvrdosti vody vám umožní dosiahnuť najlepšie výsledky umývania na základe vody vo vašej domácnosti.

 

Príborová priehradka

Taktiež môžete využiť príborovú priehradku s vlastným umývacím ramenom. Ako už názov napovedá, oceníte ju pri umývaní príborov, ale aj kompaktných nádob či šálok na espresso a podobne.

 

Steam Gloss

Technológia sušenia s využitím horúcej vodnej pary umožňuje dosiahnuť dokonalého lesku sušeného riadu. To platí aj pre poháre a iné, za normálnych okolností ťažko leštiteľné, kusy riadu.

 

Program Mini 30

Mini 30 slúži pre pranie mierne znečistenej bielizne. Pere do 30 minút pri 30 °C, čím vám ušetrí čas i energiu.

 

Invertorový motor

Invertorový motor má samé pozitíva. Je garanciou nádherne tichého chodu a zaisťuje dlhšiu životnosť motora aj zvýšenú mechanickú odolnosť. Dosahuje konkrétne lepšieho krútiaceho momentu a vyššej rýchlosti, čo sa prejavuje na jeho efektívnejšej regulácii.
 

AquaIntense

AquaIntense je patentované prídavné umývacie rameno disponujúce rotačnou tryskou. Dokonale umyje aj najšpinavšie taniere, hrnce a panvice s 5× vyššou účinnosťou ako program Intensive 70.

 

 
Hlučnosť pri umývaní 44 dB
Trieda hlučnosti B
Displej Áno
Šírka umývačky 60 cm
Vhodné pre kuchyne IKEA METÓD Nie
Značka kvality dTest Nie
Automatické otváranie dverí Nie
Premietanie času na podlahu Nie
Lúč na podlahu Nie
Prívodné a odpadové hadice v balení Áno
Rozmery výrobku
Šírka výrobku 59,8 cm
Výška výrobku 81,8 cm
Hĺbka výrobku 55 cm
Hmotnosť výrobku 39,8 kg
Značka Beko

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,