Beko BBIS13400XMSWE

Beko | Katalytické | Kód: 27230

Vstavaná multifunkčná rúra Beyond s HomeWhiz, SteamAid a AeroPerfect

Dostupnosť
Skladom posledný kus (1 ks)
Posledný kus na predajni

Doručenie do 24-48 hodín.
549,00 €
457,50 € bez DPH
Príslušenstvo
+5,90 €
+5,90 €
+3,90 €
+5,90 €

Po registrácii produktu získate certifikát oprávňujúcí využívať záručný servis až 5 rokov po nákupe tohto produktu. Nezabudnite svoj spotrebič zaregistrovať do 14 dní od kúpy podľa podmienok ponuky.

Zistiť viac

Rovnomerná distribúcia vzduchu AeroPerfect™

Inovovaná distribúcia vzduchu AeroPerfect™ vytvorí perfektný pokrm, a to bez popraskania, spálenia z jednej strany alebo dokonca nedopečenia tej druhej. Kombinuje špeciálny ventilátor a upravený priestor rúry, aby zabezpečila, že sa pokrm upečie rovnomerne. Teplo je vo vnútornom priestore rozložené rovnako, bez teplotných výkyvov, a preto rúra pečie všade rovnako. Dokonca aj úspornejšie.

Pečenie s ručnou podporou pary

SteamAssisted je pečenie s podporou pary, ktorú je možné pridať počas programu ručne. Je pohodlnejšou alternatívou vkladania nádoby s vodou do rúry, pretože nie je nutné otvárať dvierka rúry a stačí len zatlačiť zásobník s vodou. Tým sa v rúre udrží stála teplota, zvýši sa vlhkosť a upečené jedlo bude šťavnatejšie a nadýchanejšie.

SteamAssisted

Pohodlná kontrola pečenia, ďalšie recepty a pomocník

Aplikácia HomeWhiz rozširuje možnosti používania rúry. Stačí ju nainštalovať do svojho chytrého telefónu a je to. Poradí vám, aký najlepší program pre pečenie zvoliť, zistíte, koľko času zostáva do konca pečenia alebo rúru môžete spustiť aj na diaľku. Ponúka tiež plno receptov, ktoré je možné stiahnuť do rúry a podľa nich piecť.

 
HomeWhiz

 

 

EcoFiber alebo na prírode záleží!

Beko sa výrobou z recyklovaných materiálov EcoFiber podieľa na udržateľnom rozvoji s ohľadom na životné prostredie. Pri výrobe súčiastok boli použité materiály vzniknuté recykláciou rybárskych sietí a priemyselného odpadu.

Pre pizzu ako z Talianska

Program PizzaPro dosahuje vysoké teploty až 320 °C, podobnej tej, ktorá je použitá v peciach na pečenie pizze. Tá umožňuje piecť pizzu kratší čas, aby zostala vláčna, ale zároveň sa prepiekla. Spolu v kombinácii s pizza kameňom je ideálna náhrada pizzarskej pece v domácich podmienkach.

Bezpečné vysunutie upečného jedla

Teleskopický výsuv pomáha vysunúť plech s pečeným jedlom, bez potreby sily. Je vhodný pre bezpečnejšie vybratie rozpáleného plechu.

 
Teleskopický výsuv

 

Pečie z 3 strán rúry

Prepiecť jedlo z akejkoľvek strany rýchlo a pritom rovnomerne nie je žiadna veda s programom 3D pečenia. Tento program umožní pomocou kombinácie horného a spodného ohrevu so zadným ohrevom z kruhového výhrevného telesa s ventilátorom produkovať teplo zo všetkých 3 strán rúry.

Bez nečistôt medzi sklami dverí

Pomocou skrutkovača alebo labiek, ktoré sú súčasťou dvierok, je možné vnútorné sklo dvierok rúr Beko bez problémov vybrať. To umožní pohodlné vyčistenie zateklých nečistôt medzi sklami.

 
Medzisklenné čistenie

 

Tiché dovretie dverí

Dvierka s pántami SoftClose tlmia náraz dverí pri zatváraní, takže sa zatvoria samy pomaly a bez buchnutia.

SoftClose dvere

15 programov: 3D pečenie, Booster, SteamAid, parné čstenie SteamShine, Rozmrazovanie, Gril, gril s ventilátorom, malý gril, Horné+dolné pečenie, Horné+dolné+ventilátor, spodné pečenie, Eco pečenie s ventilátorom, nízkoteplotné pečenie, udržiavanie teploty, Pizza

SteamShine dokonalé parné čistenie

Katalytická zadná stena

SoftClose dvere

3-itá sklo dverí

Vnútorné osvetlenie

Modrý smalt Triton

Displej s detskou zámkou ovládania

1 teleskopický výsuv + bočnice na rošty a plechy

 

Parametre:

En. trieda: A+

Objem: 72 l

V x Š x H: 59,5 x 59,4 x 56,7 cm

Značka Beko

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Počet mj na sklade
Fiľakovo 27230 0
Krupina 27230 0
Lučenec 27230 1
Žarnovica 27230 0

Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,