Beko BBIM13400XMSW

Beko | Katalytické | Kód: 26531

Vstavaná multifunkčná rúra Beyond s HomeWhiz a AeroPerfect

Dostupnosť
Skladom (2 ks)
K odoslaniu pripravené do 24 hodín od objednania (obvykle však ešte v deň objednania) .

U vás do 24-48 hodín od odoslania.
459,00 €
382,50 € bez DPH
Príslušenstvo
+5,90 €
+5,90 €
+3,90 €
+5,90 €

Inovatívny spôsob pečenia pre perfektný výsledok

AeroPerfect™ je kombinácia špeciálneho ventilátora a upraveného priestoru rúry, ktorá zaisťuje rovnomerné pečenie jedla. Rozloží teplo zo všetkých strán bez rozdielu teplôt, takže sa jedlo v rúre pečie všade rovnako. Výsledok je bez popraskania, spálenia jednej strany či nedopečenia druhej a jedlo tak vyzerá aj chutí perfektne. A navyše rúra pečie úspornejšie, takže šetrí aj náklady na elektrinu.

Pohodlná kontrola pečenia, ďalšie recepty a pomocník

Aplikácia HomeWhiz rozširuje možnosti používania rúry. Stačí ju nainštalovať do svojho chytrého telefónu a je to. Poradí vám, aký najlepší program pre pečenie zvoliť, zistíte, koľko času zostáva do konca pečenia alebo rúru môžete spustiť aj na diaľku. Ponúka tiež plno receptov, ktoré je možné stiahnuť do rúry a podľa nich piecť.

HomeWhiz

 

Pečenie s automatickou podporou pary

Pri pečení s automatickou podporou pary stačí naliať vodu do danej nádobky. Rúra si tak počas pečenia sama nadávkuje paru a udrží pečené jedlo vo vlhkom prostredí. To samozrejme zabráni vysychaniu jedla, udrží šťavnatosť a zároveň pomôže k vytvoreniu kôrky pečiva.

Nízka spotreba, nižší účet za elektrinu

V dnešnej dobe, kedy sa cena energie výrazne mení, viac ako kedykoľvek predtým sa vyplatí mať doma úsporné spotrebiče. Predsa len bez práčky alebo chladničky sa neobíde žiadna domácnosť a nedajú sa nijak nahradiť. Spotrebiče Beko z najúspornejších energetických tried vám pomôžu udržať skromný účet za elektrinu, aby ste nemuseli uskromňovať potreby svojej domácnosti.

Najúspornejšie spotrebiče Beko

Na prírode nám záleží!

Ročne kvôli odhodenému odpadu v oceánoch zomrie vyše 300 000 morských živočíchov, a preto sme sa zamerali na výrobu z recyklovaných materiálov, aby sme toto číslo pomohli znížiť. V rade rúr Beko tak nájdete súčiastky, napr. časti dverí alebo displeja, vzniknuté recykláciou rybárskych sietí a priemyselného odpadu. Týmto spôsobom sa nám podarilo v roku 2019 a 2020 recyklovať už 71 ton odpadu, a tým sa podieľať na udržateľnom rozvoji s ohľadom na životné prostredie.

 
RecycledNet

 

Bezpečné vysunutie upečného jedla

Teleskopický výsuv pomáha vysunúť plech s pečeným jedlom, bez potreby sily. Je vhodný pre bezpečnejšie vybratie rozpáleného plechu.

Teleskopický výsuv


 

Bez nečistôt medzi sklami dverí

Pomocou skrutkovača alebo labiek, ktoré sú súčasťou dvierok, je možné vnútorné sklo dvierok rúr Beko bez problémov vybrať. To umožní pohodlné vyčistenie zateklých nečistôt medzi sklami.

Medzisklenné čistenie

Pečie z troch strán rúry

Program 3D pečenie kombinuje horný a spodný ohrev so zadným ohrevom z kruhového výhrevného telesa a s pečením s ventilátorom. Teplo tak je distribuované zo všetkých troch strán rúry, takže sa jedlo prepečie rýchlejšie a rovnomerne.

Parametre:

AeroPerfect –inovovaný systém prúdenia vzduchu v rúre

Gril – väčšia plocha grilu a nový dizajn pre homogénne grilovanie

HomeWhiz pripojenie rúry cez WiFi+Bluetooth pre ďalšie možnosti

En. trieda: A+

Objem: 72 l

V x Š x H: 56,7x59,4x59,5 cm

13 programov: 3D pečenie, Booster, Rozmrazovanie, Gril, malý gril, Gril s ventilátorom, Parné čistenie, Horné+dolné pečenie, Horné+ dolné + ventilátor, Dolné pečenie, Eco pečenie s ventilátorom, Udržiavanie teploty, Pizza,

SimpleSteamcleaning – parné čistenie

Katalytická zadná stenaoSoftClose dvere

3 sklá dverí

Vnútorné osvetlenie

Displej so zámkom ovládania

1 x teleskopický výsuv

Značka Beko

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Počet mj na sklade
Fiľakovo 26531 0
Krupina 26531 0
Lučenec 26531 2
Žarnovica 26531 0

Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,