AEG ÖKOMix LTX8E373C

Technológia ÖkoMix v práčke AEG série 8000 s vrchným plnením poskytuje dokonalé vyčistenie a starostlivosť o každý steh, vlákno a niť jemných odevov, aj v prípade kratších cyklov. Chránená kvalita – všetko v jednom praktickom priestorovo úspornom zariadení.

Predaj skončil

Na ochranu vlákien

S technológiou ÖKOMix dochádza k dokonalému premiešaniu pracieho prostriedku aj aviváže s vodou mimo priestoru bubna. Preto sa úplne rozpustia a aktivujú ešte skôr, než sa dostanú do bubna práčky. V bubne sa rozptýlia rovnomerne a poskytnú každému kusu bielizne maximálnu ochranu a starostlivosť o čistotu. S touto technológiou sa pri cykle s teplotou 30 °C zaistí rovnaká účinnosť ako u iných práčok pri teplote 40 °C. A navyše ešte za kratší čas. Rozptyl aviváže vám modrou farbou zobrazuje priložený obrázok.

okomix


 

Každodenné pranie s úsporou času

Účinnejšie bežné pranie zaistí prací program ÖKOPower, ktorý je ideálny pre denné pranie len za 59 minút. Za túto dobu vyperie bielizeň so skvelými výsledkami bez kompromisu a s menšou spotrebou energie. Výbornú účinnosť prania dosahuje pri teplote 30 °C.

Denní praní


 

Pre menej žehlenia a sviežosť bielizne

S technológiou ProSteam môže práčka dokončiť prací cyklus s dávkou pary, aby sa minimalizovalo pokrčenie bielizne. Možno tiež využiť samostatný špeciálny parný program. Ten sa postará o osvieženie bielizne, ktoré bolo napríklad dlho uložené v skrini. Vyhladí záhyby a pokrčenia a súčasne odstráni nepríjemné pachy.

ProSteam 


 

Pre šetrnú starostlivosť a úsporu vody a energie

Technológia ProSense sa postará o automatické zváženie náplne práčky a podľa nameranej hmotnosti upraví prací program na mieru každej náplni. Prací program je nastavený tak, aby sa bielizeň vyprala za minimálny čas potrebný pre danú náplň. Súčasne obmedzí pokrčenie a zachováva vášmu obľúbenému oblečeniu farby.

ProSteam


 

Praktické pracie programy

10 pracích programov ponúka okrem štandardných programov napr. Antialergický program, rýchly 20' na 3 kg bielizne, športový, paru, vlnu plus alebo program pre periny. Navoliť si môžete dodatkový program Para plus pre redukciu pokrčenia, Jemné plus pre vylepšenie distribúcie aviváže, Škvrny, Úspora času alebo Eco. Všetko navolíte na prehľadnom paneli s LCD displejom. Nechýba ani odložený štart.

Programy 


 

Najodolnejší invertorový motor

Invertný motor zaistí spoľahlivý a skvelý výkon. Je to o najspoľahlivejší a najodolnejší motor založený na bezkefovej technológii. Poskytne maximálny výkon s minimom vibrácií, hluku a opotrebenia. Značka AEG poskytuje na motor doživotnú záruku.

Invertorový motor

Predĺženú záruku si registrujte tu

Prečítajte si viac

Informačný list

 

Parametre:

Energetická trieda D
Možnosť umiestnenia Voľne stojaca
Plnenie Vrchom plnená
Otáčky 1 300 ot/min
Náplň prania 7 kg
Emisná trieda hluku C
Čas trvania programu ECO 3:25
Spotreba energie na 100 cyklov 69 kWh
Účinnosť prania A
Trieda účinnosti odstreďovania B
Spotreba vody 45 l
Počet programov 10
Signalizácia priebehu prania LCD displej
Odložený štart/koniec Áno
Program ľahké žehlenie Nie
Program jemná bielizeň Áno
Množstevná automatika Áno
Aquastop Nie
Hlučnosť 49 dB
Hlučnosť odstreďovania 79 dB
Výška 89 cm
Šírka 40 cm
Hĺbka 60 cm
Farba Biela
Značka Aeg

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

všetko super - držte sa

Overený zákazník,

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,