AEG Competence 47036 IU-MN

Indukčné varenie je také citlivé, že ohrev môžete prispôsobiť okamžite. Navyše sa ohrieva iba panvica, takže teplo je presne tam, kde ho potrebujete.

Predaj skončil

AEG 47036IU-MN, strieborná/čierna

Kombinácia varnej platne a rúry na pečenie v jedinom spotrebiči stále patrí medzi veľmi populárne v rodinných domoch aj panelových bytoch. Spoločnosť AEG vytvorila novú verziu tohto osvedčeného spotrebiča. Tento model vám prináša mimoriadne účinnú indukčnú varnú platňu a elektrickú rúru. Jej objem 74 litrov je dostatočný aj pre veľké pekáče či plechy, takže bez ťažkostí pripravíte naraz dostatok jedla pre každého.

Počas pečenia dochádza k rovnomernému ohrevu, o čo sa stará integrovaný ventilátor. Počas prevádzky rúry sa aktivuje interné osvetlenie, aby ste mali prehľad o tom, čo sa vo vnútri deje, a nedošlo k spáleniu mäsa či dezertu.

Indukčné platne ovládajte jednoducho za pomoci dotykových tlačidiel. Na časovači UniSight si nastavte požadovanú dobu varenia; po jej uplynutí sa varná zóna automaticky vypne, aby zbytočne nespotrebovala energiu a vám nehrozilo riziko popálenia.

Neplytvajte energiou! Varte rýchlo a presne, teplo ide totiž na indukčnej platni AEG priamo do hrnca.

 

 

Presný ohrev

Zvyknite si na mimoriadnu presnosť, získate ju pri ohreve, teplote aj ovládaní. Zariadenie zvláda reagovať na zmenu teploty ihneď, aby varenie bolo čo najrýchlejšie a najefektívnejšie. Nastavte si ju jednoducho dotykom.

 

 

Stav prípravy jedla

Časovač UniSight je vybavený displejom, na ktorom iba letmým pohľadom ihneď skontrolujete, v akej fáze prípravy sa jedlo nachádza. V tom prípade môžete pohotovo reagovať, aby napr. nedošlo k jeho pripečeniu alebo vysušeniu.

 

 

Veľké množstvo

Chystáte sa na veľkú oslavu? Žiadny problém. Súčasťou balenia je aj veľký plech na pečenie MaxiTray, na ktorom ľahko pripravíte jedlo pre celú rodinu aj vzácnych hosťov naraz.

 

 

Dotykové ovládanie

Ovládanie je veľmi intuitívne, zvládnete ho dotykom prsta. Systém DirecTOUCH sa stane vaším pomocníkom, aby ste požadovanú teplotu nastavili počas sekundy.

 

 

Rovnomerné pečenie

Počas pečenia sa v rúre aktivuje teplovzdušný ventilátor. Ten sa stará o rovnomerný rozptyl vzduchu, aby ste nemali jeden koniec plechu surový a druhý pripečený.

 

Špecifikácia

  

  • Varná zóna vľavo vpredu: indukčná, 2300W/3600W/210mm 
  • Varná zóna vľavo vzadu: indukčná, 1400W/2500W/140mm 
  • Varná zóna vpravo vzadu: indukčná, 1800W/2800W/180mm 
  • Typ rúry: elektrická 
  • Funkcie rúry: gril + vrchný ohrev, Grill + top + fan, ventilátor + spodný ohrev, Fan + top (w/o Lamp), kruhové teleso + spodný ohrev + ventilátor, kruhové teleso + ventilátor, vrchný a spodný ohrev 

 

  • Čistenie rúry: čierny smalt 
  • Jednoduché čistenie dvierok rúry 
  • Chladiaci ventilátor 
  • Zásuvka na odloženie kuchynského riadu 
  • VxŠxH (mm): 850 x 596 x 600 
Značka Aeg

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,