AEG BES331110B

Technológia SurroundCook® s XL ventilátorom umožňuje skvelé prepečenie pokrmov až na 3 úrovniach. Navyše zabezpečí dokonale rovnomernú teplotu vo vnútri rúry a perfektnú distribúciu horúceho vzduchu do každého jej kúta.

Predaj skončil

PERFEKTNÉ PREPEČENIA BEZ OHĽADU NA MNOŽSTVO

Kruhové ohrevné teleso prispieva k rovnomernému prepečeniu pokrmov vo všetkých kútoch tejto rúry, a to dokonca aj vtedy, keď je naplnená tromi plechmi. Budete mať istotu, že každá porcia bude rovnako prepečená a chutná.

VÄČŠIA PLOCHA, VIAC LAHODNÉHO POKRMU

Menej nie je vždy viac, najmä keď ide o dobroty z rúry. S XL plechom na pečenie, ktorého plocha je o 20 % väčšia ako pri plechoch štandardných rozmerov, upečiete viac dobrôt, ktorými môžete nadchnúť svojich hostí.

JEDNODUCHÉ VKLADANIE PLECHOV DO RÚRY

Medzi prednosti konštrukcie tejto rúry patrí dôraz na pohodlnú obsluhu. Preto môžete plechy do bočných mriežok zasúvať rýchlo, hladko a plynulo.

LETMÝ POHĽAD PONÚKA PERFEKTNÚ KONTROLU

Priebeh pečenia skontrolujete letmým pohľadom na displej časovača. Prehľadná obrazovka umožňuje nastaviť zvukovú signalizáciu, skontrolovať čas zostávajúci do konca prípravy jedla a presne nastaviť časovač.

ODTLAČKY PRSTOV VÁS NEPREZRADIA

Špeciálna vrstva na antikorovom povrchu zabraňuje vzniku odtlačkov prstov a nepekných mastných škvŕn. Spotrebič bude vždy vyzerať dokonale a reprezentatívne.

 

PENIAZE SPÄŤ ZA NÁKUP KUCHYNSKÝCH SPOTREBIČOV

Kuchynské spotrebiče AEG sa prispôsobia všetkým vašim potrebám a chutiam. Najmodernejšie technológie a praktické funkcie vás podržia v každej situácii a výsledok bude vždy perfektný. Kúpte si novú rúru, varný panel, chladničku, mrazničku, odsávač pár alebo vinotéku a získajte zo svojho nákupu až 460 € späť.

  • Zaregistrujte svoj nákup do 14 dní na http://aeg-mastery.mojeaeg.sk/. Na registráciu je potrebný sken daňového dokladu.
  • Do 30 dní po schválení vašej registrácie vám príslušnú čiastku pošleme na váš bankový účet.
  • Akcia trvá od 1. 10. do 30. 11. 2020 u vybraných predajcov.
Značka Aeg

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,