AEG BCE455350M

Táto rúra SteamBake je vybavená tlačidlom na pridanie pary, ktoré zaháji proces pečenia pridaním pary. Príprava v pare uchová cesto na povrchu vlhké, čím sa vytvorí zlatistá a chrumkavá kôrka, zatiaľ čo jeho stred zostane kyprý a vláčny.

Predaj skončil

 

ROVNOMERNÉ PREPEČENIE KAŽDÉHO KÚSKA

Vďaka veľkému ventilátoru XL sa horúci vzduch v rúre rovnomerne rozptýli a rúra sa zohreje rýchlejšie. Teplotu pečenia je možné znížiť až o 20 %. Vďaka tomu ušetríte nielen čas, ale aj peniaze za energiu.

 

PERFEKTNÉ PREPEČENIA BEZ OHĽADU NA MNOŽSTVO

Kruhové ohrevné teleso prispieva k rovnomernému prepečeniu pokrmov vo všetkých kútoch tejto rúry, a to dokonca aj vtedy, keď je naplnená tromi plechmi. Budete mať istotu, že každá porcia bude rovnako prepečená a chutná.

DOKONALÝ PREHĽAD O STAVE VÁŠHO JEDLA

 

Displej časovača poskytuje dokonalý prehľad o stave vášho jedla. Vďaka jeho prehľadnej obrazovke môžete nastaviť alarm, priamo kontrolovať zostávajúci čas a nastaviť časovač s maximálnou presnosťou.

 

 

DOKONALÁ ČISTOTA VĎAKA SAMOČISTIACEJ RÚRE

Funkcia katalytického čistenia zabráni tvorbe nečistôt a mastnoty v rúre. Táto samočistiaca technológia sa automaticky aktivuje, keď teplota v rúre dosiahne 250 °C, a odstráni zvyšky z pečenia. Žiadne oškrabávanie, iba dokonale čistá rúra.

 

TICHÉ A KOMFORTNÉ PRIVIERANIE DVIEROK

Systém SoftClosing zaisťuje, že sa dvierka rúry vždy ľahko a ticho zatvoria. Rúra tak kombinuje atraktívny vzhľad s praktickými funkciami a skvelým výkonom.

 

PENIAZE SPÄŤ ZA NÁKUP KUCHYNSKÝCH SPOTREBIČOV

Kuchynské spotrebiče AEG sa prispôsobia všetkým vašim potrebám a chutiam. Najmodernejšie technológie a praktické funkcie vás podržia v každej situácii a výsledok bude vždy perfektný. Kúpte si novú rúru, varný panel, chladničku, mrazničku, odsávač pár alebo vinotéku a získajte zo svojho nákupu až 460 € späť.

  • Zaregistrujte svoj nákup do 14 dní na http://aeg-mastery.mojeaeg.sk/. Na registráciu je potrebný sken daňového dokladu.
  • Do 30 dní po schválení vašej registrácie vám príslušnú čiastku pošleme na váš bankový účet.
  • Akcia trvá od 1. 10. do 30. 11. 2020 u vybraných predajcov.
Značka Aeg

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,